Shopify-mobil

Med Shopify-appen kan du hantera din butik från din iPhone eller Android. Ladda bara ner appen och logga in på ditt Shopify-konto för att komma igång med att driva din verksamhet.

OS-krav för Shopify-appen

Shopify-appen fungerar på Android-enheter och iOS-enheter, inklusive iPhone, iPad och iPod Touch. Shopify-appen stöder följande operativsystem:

• iOS, version 9.0 eller senare
  • Android, version 5 eller senare

Behörighetskrav för iOS 14

Om du har uppdaterat enheten till iOS 14 eller högre och använder tredjepartsappar från Shopify, kan du behöva aktivera Spårning över flera webbplatser i dina inställningar för iOS. Spårning över flera webbplatser gör det möjligt för tredjepartsappar från Shopify som du har installerat i din Shopify-administratör, att vara anslutna i Shopify Ping, Shopify Point of Sale och Shopifys mobilapp.

Slutför följande steg för att aktivera Spårning över flera webbplatser:

1. Öppna appen Inställningar på din enhet.
  2. Tryck på Shopify, Shopify POS eller Shopify Ping.
  3. Aktivera Tillåt spårning över flera webbplatser.

Installera Shopify-appen

Ladda ner och installera den Shopify-app som är gjord för operativsystemet på din enhet eller dator:

I Shopify-appen kan du se hur det går för din butik, hantera dina beställningar och uppdatera din katalog. Meddelanden talar om för dig när en ny beställning kommer in eller någon nämner dig i en Timeline-kommentar. Du kan till och med hämta in betalningar och skapa distributioner från appen.

Relaterade länkar