Shopify-mobil

Med Shopify-appen kan du hantera din butik från din iPhone eller Android. Ladda bara ner appen och logga in på ditt Shopify-konto för att komma igång med att driva din verksamhet.

OS-krav för Shopify-appen

Shopify-appen fungerar på Android-enheter och iOS-enheter, inklusive iPhone, iPad och iPod Touch. Shopify-appen stöder följande operativsystem:

• iOS, version 9.0 eller senare
  • Android, version 5 eller senare

Installera Shopify-appen

Ladda ner och installera den Shopify-app som är gjord för operativsystemet på din enhet eller dator:

I Shopify-appen kan du se hur det går för din butik, hantera dina beställningar och uppdatera din katalog. Meddelanden talar om för dig när en ny beställning kommer in eller någon nämner dig i en Timeline-kommentar. Du kan till och med hämta in betalningar och skapa distributioner från appen.

Relaterade länkar: