Skanna ditt lager med Shopify-appen

Du kan använda lagerstreckkodsläsaren för att skanna produktstreckkoder och hantera butikens lagerförteckning på din mobil eller surfplatta på följande sätt:

• tilldela en produktstreckkod till en befintlig produkt i din webbshop
  • öka din produktlagerkvantitet med en
  • justera eller ställa in produktlagernivå

Tänk på detta innan du börjar använda lagerstreckkodsläsaren

Granska följande överväganden innan du börjar använda lagerstreckkodsläsaren:

• Lagerstreckkodsläsare fungerar endast på iOS-, iPadOS- och Android-enheter.
  • Du måste ha Shopify-appen installerad på din mobil eller surfplatta.

Felmeddelanden vid skanning av lager

Du kan få följande felmeddelanden när du skannar dina streckkoder:

• Lagra artikel på nuvarande plats? – Streckkoden har tilldelats en produkt men finns inte i lager på den nuvarande platsen. Tryck Lagra artikel för att lagra produkten på nuvarande plats.
  • Lager spåras inte – Streckkoden har tilldelats en produkt som finns i lager på den aktuella platsen, men är inställd på inte spåra lager. Tryck i tillämpliga fall på Redigera produkt för att ställa in lagerspårning för produkten.
  • Streckkoden är tilldelad till flera produkter – Streckkoden har tilldelats flera produkter. Tryck på Visa artiklar för att antingen justera lagret manuellt eller tilldela en annan streckkod till en produkt.
  • Välj produkt för att tillämpa streckkod? – Streckkoden har inte tilldelats någon produkt. Tryck på Välj för att tilldela streckkoden till en produkt.

Tilldela en produktstreckkod till en befintlig produkt

Du kan skanna en produktstreckkod och sedan tilldela streckkoden till en befintlig produkt i din webbshop.

Steg:

Öka produktlagerkvantiteten med en

Om du vill öka din produktlagerkvantitet med en, kan du skanna en produktstreckkod som är tilldelad en produkt i din webbshop.

Steg:

Justera produktens lagerkvantitet

Om du vill justera produktlagerkvantiteten måste du skanna en produktstreckkod som är tilldelad en produkt i din webbshop och sedan justera lagerkvantiteten för din produkt.

Du kan till exempel justera din produktlagerkvantitet från 300 till 500.