Voorraad scannen met de Shopify-app

Met de voorraadscanner kun je barcodes van producten scannen en de voorraad van je winkel op je mobiele apparaat of tablet als volgt beheren:

• een productbarcode toewijzen aan een bestaand product in je webshop;
  • de hoeveelheid productvoorraad met één verhogen;
  • het productvoorraadniveau aanpassen of instellen.

Aandachtspunten voor het gebruik van de voorraadscanner

Lees de volgende aandachtspunten voordat je de voorraadscanner gaat gebruiken:

• De voorraadscanner werkt alleen op iOS-, iPadOS- en Android-apparaten.
  • De Shopify-app moet op je mobiele apparaat of je tablet zijn geïnstalleerd.

Een productbarcode aan een bestaand product toewijzen

Je kunt een productbarcode scannen en vervolgens de barcode aan een bestaand product in je webshop toewijzen.

Stappen:

De productvoorraadaantallen met een verhogen

Als je de hoeveelheid productvoorraad met één wilt verhogen, kun je een productbarcode scannen die aan een product in je webshop is toegewezen.

Stappen:

De productvoorraadaantallen met een bepaald aantal aanpassen

Als je de hoeveelheid productvoorraad wilt aanpassen, scan je een productbarcode die aan een product in je webshop is toegewezen en voer je daarna het aantal in waarmee je de producthoeveelheid wilt aanpassen.

Als je de hoeveelheid productvoorraad bijvoorbeeld met 5 wilt verlagen, voer je -5 in.

Stappen:

Nieuwe productvoorraadaantallen instellen

Als je een nieuwe hoeveelheid productvoorraad wilt instellen, scan je een productbarcode die aan een product in je webshop is toegewezen en voer je daarna de nieuwe hoeveelheid productvoorraad in.

Je kunt de hoeveelheid productvoorraad bijvoorbeeld op 500 in plaats van 300 instellen.