Varaston skannaaminen Shopify-sovelluksella

Varastoskannerilla voit skannata tuotteiden viivakoodeja ja hallinnoida kauppasi varastoa mobiili- tai tablettilaitteellasi seuraavilla tavoilla:

• määritä tuotteen viivakoodi verkkokaupassasi olevalle tuotteelle
  • kasvata tuotevarastoasi yhdellä
  • säädä tuotteen varastotasoa tai aseta se.

Varastoskanneria käytettäessä huomioitavaa

Ennen kuin aloitat varastoskannerin käytön, tarkista seuraavat seikat:

• Varastoskanneri toimii vain iOS-, iPadOS- ja Android-laitteilla.
  • Mobiililaitteessasi tai tabletissasi on oltava asennettuna Shopify-sovellus.

Tuotteen viivakoodin määrittäminen olemassa olevalle tuotteelle

Voit skannata tuotteen viivakoodin ja määrittää viivakoodin sitten verkkokaupassasi olevalle tuotteelle.

Tee näin:

Tuotevarastomäärän lisääminen yhdellä

Jos haluat lisätä tuotevarastomäärää yhdellä, voit skannata verkkokaupassa olevalle tuotteelle määritetyn viivakoodin.

Tee näin:

Tuotevarastomäärän säätäminen tietyllä määrällä

Jos haluat säätää tuotevarastomäärääsi, sinun on skannattava verkkokaupassa olevalle tuotteelle määritetty viivakoodi ja syötettävä sitten säädettävä tuotemäärä.

Jos esimerkiksi haluat vähentää tuotevarastomäärää 5:llä, sinun on syötettävä arvoksi -5.

Tee näin:

Uuden tuotevarastomäärän asettaminen

Jos haluat asettaa uuden tuotevarastomäärän, sinun on skannattava verkkokaupassa olevalle tuotteelle määritetty viivakoodi ja syötettävä sitten uusi tuotevarastomäärä.

Voit esimerkiksi asettaa tuotevarastomääräksi 300–500.