Shopify Adminin yleiskuvaus

Käyttämästäsi laitteesta riippuen voit tehdä Shopify Adminissa erilaisia asioita: Jos kirjaudut sinne selaimesta, voit ylläpitää kaikkia kauppasi osa-alueita. Jos taas kirjaudut Shopify-sovellukseen puhelimestasi, voit katsella kaupan viimeaikaista toimintaa, päivittää kaupan tuoteluetteloa ja hallinnoida tilauksia.

Shopify Admin

Kun kirjaudut Shopify Adminiin, näet ensimmäisenä etusivun.

Shopifyn etusivulla näkyy tietoa päivittäisistä tehtävistä, kaupan viimeaikaisesta toiminnasta ja toimista, joilla voit kehittää kauppaasi seuraavaksi.

Sivupalkin kautta pääset Shopify Adminin eri osioihin, joita ovat muun muassa:

Hakupalkin kautta voit etsiä Shopify Administa tuotteita, sivuja tai muita tietoja.

Jos sinulla on tilejä useammassa kuin yhdessä Shopify-kaupassa, pudotusvalikon kautta voit siirtyä kaupasta toiseen.

Shopify-etusivu

Etusivu näyttää tärkeimmät tiedot kaupan viimeaikaisesta toiminnasta, seuraavat vaiheet tilauksissasi ja vinkkejä liiketoimintasi rakentamiseen.

Mitä kaupassa tapahtuu tänään

Shopifyn etusivu näyttää kaupan viimeisimmät kävijätiedot. Kaupan tapahtumat taltioituvat kaupan paikallisen aikavyöhykkeen mukaan:

• Tämän päivän tilaukset näyttää tiettynä päivänä Shopify-kaupassasi tehtyjen tilausten kokonaismäärän.

• Vierailut tänään näyttää Shopify-kaupan vierailujen kokonaismäärän tiettynä päivänä. Näet tämän kortin vain, jos sinulla on verkkokauppa.

• Kävijät juuri nyt näyttää aktiivisten kävijöiden määrän viideltä edeltävältä minuutilta. Näet tämän kortin vain, jos sinulla on verkkokauppa.

Saat lisätietoja kaupan kävijöistä katsomalla kaupan hankintaraportteja.

Mittarit

Etusivun mittariosiossa näkyy yhteenveto yrityksesi myynnistä sekä aktiivisten myyntikanavien myynti- ja kiinnostustiedot. Pudotusvalikoiden kautta voit tarkastella eri myyntikanavien myyntitietoja tänään, eilen, tällä viikolla ja tässä kuussa.

Jos haluat tarkastella tarkemmin kaupan myynti- ja sitoutumistietoja, avaa Analytiikka-sivu.

Toimintasyöte

Etusivun mittarit-osion Toimintasyöte näyttää yleiskuvan tililläsi tapahtuneesta toiminnasta. Klikkaa Näytä kaikki viimeaikainen toiminta katsoaksesi pidempää syötettä tilisi toiminnasta.

Ilmoitukset

Shopify-etusivu näyttää Shopify-liiketoimintasi ilmoitukset, jotka liittyvät tilisi tilaan, kasvuun ja viimeaikaiseen asiakastoimintaan.

Ilmoituksista näet kätevästi, mitä on seuraavaksi tehtävälistalla, kuten maksun vastaanottaminen, tilauksen merkitseminen jaelluksi tai toteutuneen tilauksen arkistointi.

Kortit

Kortit ovat tietolohkoja, jotka muuttuvat säännöllisesti ja auttavat sinua hoitamaan kauppaasi sujuvasti. Shopifyn etusivu näyttää kortteja, jotka perustuvat kauppasi viimeaikaiseen toimintaan ja omiin toimiisi Shopifyssa. Saat muun muassa:

• päivityksiä uusista Shopify-ominaisuuksista
  • neuvoja Shopifyn hyödyntämiseen parhaalla tavalla
  • suositeltavaa lukemista liiketoiminnan kasvattamisesta.

Toiminnot-valikko

Voit sulkea etusivulla näkyvän Koti-kortin ja antaa siitä palautetta.

Klikkaamalla Sulje voit piilottaa kortin, kunnes tiedoille on jälleen tarvetta.

Kerro mielipiteesi kortista klikkaamalla Lähetä palautetta. Shopify käyttää näitä tietoja tulevien etusivun korttien parantamiseen.

Shopify-aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on ensimmäinen näyttö, joka tulee näkyviin, kun kirjaudut Shopify-sovellukseen.

Shopifyn etusivu on kohdesivu, joka näyttää tärkeimmät tiedot kaupan viimeaikaisesta toiminnasta, seuraavat vaiheet tilauksissasi ja vinkkejä liiketoimintasi rakentamiseen.

Myynnin yhteenveto

Etusivun yläosassa on kaavio, joka näyttää tämän päivän myynnin. Voit pyyhkäistä kuvaajaa vasemmalle nähdäksesi, kuinka monta kävijää verkkokaupassasi on ollut tänään. Kuvaajan yläpuolella olevilla painikkeilla saat näkyviin eilisen, viime viikon tai viimeisen kuukauden tiedot.

Ilmoitukset seuraavista vaiheista

Aloitusnäyttö näyttää ilmoitukset avoimista tilauksista, jotka saattavat tarvita huomiota. Ilmoitusten avulla näet helposti, mitä seuraavia työvaiheita sinun on suoritettava, kuten maksun vastaanottaminen, tilauksen merkitseminen jaelluksi tai valmiin tilauksen arkistointi.

Kortit

Shopify-etusivun syöte näyttää kortteja, jotka perustuvat kauppasi viimeaikaiseen toimintaan ja omiin toimiisi Shopifyssa. Kortit ovat tietolohkoja, jotka muuttuvat säännöllisesti ja auttavat sinua hoitamaan kauppaasi sujuvasti. Saat muun muassa:

• päivityksiä uusista Shopify-ominaisuuksista
  • neuvoja Shopifyn hyödyntämiseen parhaalla tavalla
  • suositeltavaa lukemista liiketoiminnan kasvattamisesta.

Shopify-aloitusnäyttö

Aloitusnäyttö on ensimmäinen näyttö, joka tulee näkyviin, kun kirjaudut Shopify-sovellukseen.

Shopifyn etusivu on kohdesivu, joka näyttää tärkeimmät tiedot kaupan viimeaikaisesta toiminnasta, seuraavat vaiheet tilauksissasi ja vinkkejä liiketoimintasi rakentamiseen.

Myynnin yhteenveto

Etusivun yläosassa on kaavio, joka näyttää tämän päivän myynnin. Voit pyyhkäistä kuvaajaa vasemmalle nähdäksesi, kuinka monta kävijää verkkokaupassasi on ollut tänään. Kuvaajan yläpuolella olevilla painikkeilla saat näkyviin eilisen, viime viikon tai viimeisen kuukauden tiedot.

Ilmoitukset seuraavista vaiheista

Aloitusnäyttö näyttää ilmoitukset avoimista tilauksista, jotka saattavat tarvita huomiota. Ilmoitusten avulla näet helposti, mitä seuraavia työvaiheita sinun on suoritettava, kuten maksun vastaanottaminen, tilauksen merkitseminen jaelluksi tai valmiin tilauksen arkistointi.

Kortit

Shopify-etusivun syöte näyttää kortteja, jotka perustuvat kauppasi viimeaikaiseen toimintaan ja omiin toimiisi Shopifyssa. Kortit ovat tietolohkoja, jotka muuttuvat säännöllisesti ja auttavat sinua hoitamaan kauppaasi sujuvasti. Saat muun muassa:

• päivityksiä uusista Shopify-ominaisuuksista
  • neuvoja Shopifyn hyödyntämiseen parhaalla tavalla
  • suositeltavaa lukemista liiketoiminnan kasvattamisesta.