Shopify-etusivu

Shopify-aloitussivu on Shopify adminin kohdesivu. Shopify-aloitussivu näyttää tietoja päivittäisistä tehtävistäsi, tilausten seuraavista vaiheista, kauppasi myyntitoiminnasta ja muista toimenpiteistä, joiden avulla voit kehittää ja kasvattaa liiketoimintaasi.

Tällä sivulla

Mittarit

Aloitussivun mittarit -osiossa näkyy kokonaisliiketoiminnan myyntiyhteenveto. Pudotusvalikoiden kautta voit tarkastella eri myyntikanavien myyntitietoja tänään, eilen, tällä viikolla ja tässä kuussa.

Jos haluat tarkempia analytiikkatietoja kauppasi myynti- ja sitoutumistiedoista, avaa Analytiikka-sivu.

Seuraavaksi

Seuraavaksi-kohdassa näet tehtäviä, jotka auttavat kasvattamaan liiketoimintaasi, ja ne on räätälöity juuri sinun yrityksellesi.

Tilaustehtävät

Kaikki avoimet tilaustehtävät ja suoritettavien tehtävien lukumäärä näytetään tehtävien mukaan järjestettynä. Tilaustehtävien toimenpiteitä ovat esimerkiksi:

• Veloita maksu.
  • Merkitse tilaus jaelluksi.
  • Arkistoi valmis tilaus.

Koti-kortit

Kortit ovat tietolohkoja, jotka muuttuvat säännöllisesti kauppaasi sopiviksi. Erilaisia kortteja näytetään kauppasi viimeaikaisen toiminnan ja Shopifyssa tekemiesi toimenpiteiden perusteella. Koti-kortit voivat sisältää seuraavia tietoja:

• Yrityksellesi merkityksellisten Shopify-ominaisuuksien päivityksiä.
  • Neuvoja Shopifyn hyödyntämiseen parhaalla tavalla.
  • Toiminnallisia tietoja, jotka antavat kauppaa koskevia tietoon perustuvia tietoja, ja tietojen perusteella suositeltuja toimenpiteitä.
  • Suositeltujen tehtävien oppaat voivat auttaa sinua saavuttamaan yrityksellesi parempia tuloksia, kuten korkeamman myynnin tai paremman konversion.

Koti-korttien sulkeminen

Voit sulkea Koti-kortteja ja antaa niistä palautetta tilaustehtäviä lukuun ottamatta.

Klikkaamalla Sulje voit piilottaa kortin, kunnes tiedoille on jälleen tarvetta.

Kerro mielipiteesi kortista klikkaamalla Lähetä palautetta. Shopify käyttää näitä tietoja tulevien etusivun korttien parantamiseen.