Räätälöidyt raportit

Jos kaupallasi on Advanced Shopify- tai Shopify Plus -sopimus, voit muokata vakioraportteja ja luoda mukautettuja raportteja Shopifyn suodatus- ja muokkausominaisuuksilla. Mukautetut raportit näyttävät samalta kuin muutkin Shopify-raportit, mutta voit käyttää suodattimia nähdäksesi tarvitsemasi tiedot.

• Jos haluat muokata oletusmuotoista raporttia, voit räätälöidä sitä lisäämällä siihen suodattimia ja muokkaamalla sen sarakkeita, ja klikkaa sitten Tallenna nimellä -valintaa ja anna raportille nimi.

• Jos haluat muokata mukautettua raporttia, muokkaa sitä ja klikkaa sitten Tallenna raportti -valintaa. Vaihtoehtoisesti voit luoda kopion mukautetusta raportista eri nimellä napauttamalla Tallenna nimellä -valintaa.

Kauppasi henkilöstö voi nähdä kaikki muokkaamasi tai luomasi raportit, ja henkilöstö voi kopioida ja muokata raportteja.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Valitse aloituspiste -valintaikkunasta sen raportin tyyppi, jonka laatimisen haluat aloittaa.

2. Jos haluat antaa raportille sitä kuvaavan nimen, kirjoita nimi kohtaan Otsikko.

3. Klikkaa Luo räätälöity raportti.

4. Mukauta uutta raporttia suodattamalla ja muokkaamalla.

5. Kun olet luonut raportin valmiiksi, klikkaa Tallenna raportti.valintaa.

Raportti näkyy Shopify-ylläpitäjän Raportit -sivulla Mukautetut raportit -osiossa.