Räätälöidyt raportit

Jos olet Advanced Shopify - tai Shopify Plus -suunnitelmassa, voit muokata oletusmuotoisia raportteja sekä luoda mukautettuja raportteja Shopifyn suodatus-ja muokkausominaisuuksien avulla. Mukautetut raportit näyttävät samanlaisilta kuin muutkin Shopify-raportit, mutta suodattimien vuoksi ne näyttävät haluamasi tarkat tiedot:

• Jos haluat muokata oletusmuotoista raporttia, voit räätälöidä sitä lisäämällä siihen suodattimia ja muokkaamalla sen sarakkeita, ja klikkaa sitten Tallenna nimellä -valintaa ja anna raportille nimi.

• Jos haluat muokata mukautettua raporttia, muokkaa sitä ja klikkaa sitten Tallenna raportti -valintaa. Vaihtoehtoisesti voit luoda kopion mukautetusta raportista eri nimellä napauttamalla Tallenna nimellä -valintaa.

Kauppasi henkilöstö voi nähdä kaikki muokkaamasi tai luomasi raportit, ja henkilöstö voi kopioida ja muokata raportteja.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Valitse aloituspiste -valintaikkunasta sen raportin tyyppi, jonka laatimisen haluat aloittaa:

Valitse aloituspisteen valintaikkuna

2. Jos haluat antaa raportille sitä kuvaavan nimen, kirjoita nimi kohtaan Otsikko.

3. klikkaa Luo räätälöity raportti.

4. Mukauta uutta raporttia suodattamalla ja muokkaamalla.

5. Kun olet luonut raportin valmiiksi, klikkaa Tallenna raportti.valintaa.

Raportti näkyy Shopify adminin Raportit -sivulla Mukautetut raportit -osiossa:

Raportti näkyy Mukautetut raportit -osiossa