Shopify-oletusraportit

Shopify-oletusraportit ovat olemassa olevia raportteja, jotka on muotoiltu valmiiksi ja jotka ovat valmiita käytettäväksi Shopify-ylläpitäjässä. Käytettävissäsi olevat oletusraportit perustuvat Shopify-tilaussopimukseesi.

Oletusraportteja pidetään Shopifyn luomina. Voit suodattaa Raportit-luettelosi tekijän mukaan, ja valitsemalla vaihtoehdoksi vain Shopifyn näet pelkkien oletusraporttien luettelon.

Jos kauppasi käytössä on Basic Shopify -sopimus tai sitä laajempi sopimus, voit suodattaa ja muokata Shopify-oletusraportteja näyttämään erilaisia haluttuja tietoja. Jos kaupallasi on Advanced Shopify -sopimus tai sitä laajempi sopimus, voit tallentaa muutokset mukautettuina raportteina.