Shopify-analytiikka

Shopifyn analytiikan ja raporttien avulla voit tarkastella kauppasi viimeaikaista toimintaa, saada tietoa kävijöistä ja analysoida verkon tehokkuutta ja kaupan tapahtumia.

Kaikki voivat käyttää Analytiikka- ja Raportit-sivuja. Jos sinulla on verkkokauppa, liikenne näkyy Live-näkymä-sivulla. Mukautetut raportit ovat saatavilla Advanced Shopify - ja Shopify Plus -sopimuksissa.

Raporttityypit sopimuksittain
Analyysit ja raportit
(saat lisätietoja klikkaamalla linkkejä)
Shopify Lite Shopify Starter / Basic Shopify   Shopify   Advanced Shopify Shopify Plus
Analytiikka-sivu
Talousraportit
(mukaan lukien verot ja maksut)
Petosraportit
Tilausraportit
Live-näkymä
Hankintaraportit
Varastoraportit
Käyttäytymisraportit
Markkinointiraportit
Myyntiraportit
Vähittäismyyntiraportit
Tulosraportit
Asiakasraportit
(Sisältää ennustetut arvot)

(Sisältää ennustetut arvot)
Mukautetut raportit - - -

Shopify-sopimukset -sivulla on lisätietoja sopimuksista ja hinnoittelusta.

Dashboard ja raportit kattavat useimpien verkkokauppiaiden yleisimmät raportointi- ja analysointitarpeet. Jos sinun on käsiteltävä tai katseltava kauppaasi koskevia tietoja muilla tavoin, voit viedä tiedot taulukkolaskentaohjelmaan, käyttää kolmannen osapuolen sovellusta tai turvautua kolmannen osapuolen analytiikka-ohjelmiin.