ShopifyQL-muistiot

ShopifyQL Notebooks on sovellus, jonka avulla voit suorittaa kyselyjä ja tutkia ja visualisoida yrityksesi tietoja Shopisyssa. ShopifyQL Notebooksin avulla saat paremman käsityksen yrityksesi menestymisestä, voit luoda mukautettuja raportteja ja visualisoida yrityksesi kasvua paremmin. Jotta voit luoda Notebooksin, sinun täytyy asentaa ShopifyQL Notebooks -sovellus Shopify App Storesta.

Muistiot noutavat tietoja Shopifyn kyselykielen (ShopifyQL) avulla ja esittävät sen jälkeen tiedot visuaalisesti. Näin voit kirjoittaa mukautettuja ShopifyQL-kyselyjä, jotka auttavat sinua kertomaan merkityksellisiä tarinoita noutamiesi tietojen avulla.

Tutustu BFCM Notebook -kohdassa erilaisiin tarinoihin, joita voit luoda ShopifyQL Notebooksin avulla.