Pythonin käyttäminen Notebooksissa

ShopifyQL Notebooks tukee nyt kykyä sisällyttää Python-koodilohkoja nykyisiin ja uusiin Notebookseihin. Näin voit noutaa tietoja (http-pyynnön kautta), yhdistää ne ja visualisoida ne Notebooksissa käyttämällä joitakin tehokkaimpia käytettävissä olevia tietokirjastoja.

Python-koodilohkot ovat käytettävissä niille Plus-kauppiaille, jotka ovat asentaneet ShopifyQL Notebooks -sovelluksen.

1. Kun olet sovelluksessa ja uudessa tai olemassa olevassa Notebookissa, voit lisätä uuden Python-koodilohkon Notebookiin.
  2. Kun olet lisännyt koodilohkon, voit joko kirjoittaa Python-koodin tai valita jonkin valmiiksi rakennetuista malleista.
  3. Toinen tapa päästä alkuun on käyttää referenssi-Notebookia, jonka nimi on "Lesson 3 - Working with Python code blocks!" ("Oppitunti 3 - Python-koodilohkojen työstäminen"). Se sisältää esimerkkejä valmiista malleista sekä muutamia syventäviä käyttötapauksia, kuten kahden ShopifyQL-tietokehyksen yhdistäminen.

Koodilohkossa käytetään Python-versiota 3.10.2.