Sådan bruger du Python i Notebooks

ShopifyQL Notebooks understøtter nu muligheden for at inkorporere Python-kodeblokke i eksisterende og nye notesbøger. Dette giver dig mulighed for at hente data (via http-anmodning), kombinere dem og visualisere dem i Notebooks ved hjælp af nogle af de mest effektive databiblioteker, der er tilgængelige.

Python-kodeblokke er tilgængelige for Plus-shopejere, der har installeret ShopifyQL Notebooks-appen.

1. Når du er i appen og i en ny eller eksisterende blok, kan du føje en ny Python-kodeblok til notesbogen.
  2. Når du har tilføjet kodeblokken, kan du enten skrive Python-koden eller vælge en af de forhåndsudviklede skabeloner.
  3. En anden måde at komme i gang på er ved at bruge referencenotesbogen med titlen "Lektion 3 – Sådan arbejder du med Python-kodeblokke!", der indeholder forhåndsudviklede skabeloner som eksempler sammen med nogle få mere detaljerede brugsscenarier, som f.eks. at samle to ShopifyQL-datarammer.

Kodeblokken bruger Python version 3.10.2.