ShopifyQL Notebooks

ShopifyQL Notebooks er en app, der giver dig mulighed for at forespørge, udforske og visualisere din virksomheds data på Shopify. Du kan bruge ShopifyQL Notebooks til at opnå en bedre forståelse af, hvordan din virksomhed klarer sig, oprette tilpassede rapporter og få en bedre visualisering af din virksomheds vækst. Hvis du vil oprette notesbøger, skal du installere ShopifyQL Notebooks-appen fra Shopify App Store.

Notesbøger bruger Shopifys forespørgselssprog (ShopifyQL) til at hente dataene og præsenterer derefter dataene visuelt. Dette giver dig mulighed for at skrive tilpassede ShopifyQL-forespørgsler, der kan hjælpe dig med at fortælle beskrivende historier med de data, som du henter.

Se BFCM Notebook for at få et eksempel på den type historier, du kan oprette med ShopifyQL Notebooks.