ShopifyQL Notebooks

ShopifyQL Notebooks er en app som lar deg spørre etter, utforske og visualisere forretningsdata i Shopify. Du kan bruke ShopifyQL Notebooks til å få en bedre forståelse av hvordan bedriften gjør det, opprette tilpassede rapporter og visualisere bedriftens vekst på en bedre måte. For å opprette notisbøker må du installere ShopifyQL Notebooks-appen fra Shopify App Store.

Notisbøker bruker Shopify Query Language (ShopifyQL) til å hente dataene, og presenterer dem deretter visuelt. Dette lar deg skrive tilpassede ShopifyQL-spørringer som hjelper deg med å fortelle meningsfylte historier med dataene du mottar.

Se BFCM-notisboken for et eksempel på hva slags historier du kan opprette med ShopifyQL Notebooks.