ShopifyQL Notebooks

ShopifyQL Notebooks is een app waarmee je een query van de bedrijfsgegevens in Shopify kunt uitvoeren, verkennen en visualiseren. Je kunt ShopifyQL Notebooks gebruiken om beter te begrijpen hoe je bedrijf presteert, aangepaste rapporten te maken en de groei van je bedrijf beter te visualiseren. Installeer de ShopifyQL Notebooks-app vanuit de Shopify App Store om Notitieblokken te maken.

Notitieblokken gebruiken Shopify Query Language (ShopifyQL) om de gegevens op te halen en tonen de gegevens vervolgens visueel. Hierdoor kun je aangepaste ShopifyQL-query's schrijven om je te helpen betekenisvolle verhalen te maken van de gegevens die je opvraagt.

Raadpleeg BFCM Notebook voor een voorbeeld van het soort verhalen dat je met ShopifyQL Notebooks kunt maken.