Bruke Python i Notebooks

ShopifyQL Notebooks støtter nå muligheten til å bygge inn Python-kodeblokker i eksisterende og nye Notebooks. Slik kan du hente data (via http-forespørsel), kombinere dem og se dem for deg i Notebooks ved hjelp av noen av de mest effektive databibliotekene tilgjengelig.

Python-kodeblokker er tilgjengelige for Plus-forhandlere som har installert ShopifyQL Notebooks-appen.

1. Inne i appen og i en ny eller eksisterende notebook legger du til en ny Python-kodeblokk i Notebook.
  2. Etter å ha lagt til kodeblokken kan du enten skrive inn Python-koden eller velge fra en av de forhåndsbygde malene.
  3. Du kan også bruke referansen Notebook med tittelen «Leksjon 3 – å jobbe med Python-kodeblokker» som inneholder forhåndsbygde maler som eksempler samt noen flere mer detaljerte eksempler, som å slå sammen to ShopifyQL-datarammer.

Kodeblokken bruker Python versjon 3.10.2.