Shopify Inbox

Shopify Inbox skaper én enkelt innlogging for alle kundeinteraksjonene dine på nett. Shopify Inbox lar deg administrere kundesamtaler, tilpasse chatteutseendet i nettbutikken, opprette automatiske svar og se samtaleanalyse fra Shopify-administrator. Shopify Inbox er tilgjengelig på nett på shopifyinbox.com, og kan også lastes ned på iOS- og Android-mobilenheter.

Shopify Inbox lar deg enkelt legge til chat i nettbutikken, slik at kundene kan sende deg meldinger mens de handler. Du kan også motta innboksmeldinger fra kunder som bruker andre meldingskanaler som Facebook Messenger og Apple Business Chat. Shopify Inbox lar deg vise og svare på disse meldingene fra en datamaskin eller en mobilenhet.

Du kan også bruke Shopify Inbox til å sende tekst eller bilder til teammedlemmer som har personalkontoer i Shopify-butikken.