Sette opp Shopify Inbox

Når du åpner Shopify Inbox på nett, legger den til på din iOS- eller Android-enhet, eller åpner den på en datamaskin, kan du konfigurere meldingsalternativene for Shopify-butikken din. Kundene kan starte en samtale fra nettbutikken med nettbutikkchat eller integrerte meldingsplattformer som Apple Business Chat eller Facebook Messenger, og du kan lese og svare til kundene med Shopify Inbox. Du kan også legge til forhåndsskrevne meldinger slik at du kan svare kundene raskt, gi kundene umiddelbare svar på vanlige spørsmål, tilpasse velkomstmeldingen kundene ser når de starter en samtale, og forventningsstyre kundene rundt svartider med automatiserte meldinger.

Krav til tillatelser

Tillatelsene som gis til butikkens personalmedlemmer avgjør hvilke funksjoner i Shopify Inbox de kan bruke. For mer informasjon kan du se Personaltillatelser for Shopify Inbox.

Tillatelseskrav for iOS 14

Hvis du har oppdatert enheten din til iOS 14 eller nyere og bruker tredjepartsapper for Shopify, kan det hende du må aktivere Sporing mellom nettsteder i iOS-innstillingene. Sporing mellom nettsteder lar tredjepartsapper for Shopify som du har installert i Shopify-administrator forbli sammenkoblet i Shopify Inbox, Shopify Point of Sale og Shopify-mobilappen.

Følg disse stegene for å aktivere sporing på tvers av nettsteder:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  2. Trykk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktiver Tillat sporing på tvers av nettsteder.

Konfigurer Shopify Inbox på en mobilenhet

1. Installer Shopify Inbox på en av følgende mobilenheter:

- iPhone eller iPad - Android

1. Åpne Shopify Inbox og logg på Shopify-kontoen din.

Konfigurer Shopify Inbox på en datamaskin

1. Fra en datamaskin går du til shopifyinbox.com.
  2. Logg på Shopify-kontoen din.

Angi chat-tilgjengelighet

I Shopify Inbox kan du angi butikkens tilgjengelighet med bestemte åpningstider, slik at kunder som starter en samtale med butikken din vet når de kan forvente et svar. Du kan også velge når oppfølgingsmeldingen vises til kundene, og når bortemeldingen vises i stedet.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Angi netttilgjengelighet.