Installere og bruke Shopify Inbox

Når du har installert Shopify Inbox i Shopify-butikken, kan du få tilgang til meldinger på nett, eller installere appen på en iOS- eller Android-enhet. Kundene kan starte en samtale fra nettbutikkchat eller gjennom Shop-appen, og du kan lese og svare på kundenes meldinger fra en datamaskin, eller ved å bruke Shopify Inbox-appen på en iOS- eller Android-enhet.

Krav for tillatelser

Tillatelsene som gis til butikkens personalmedlemmer avgjør hvilke funksjoner i Shopify Inbox de kan bruke. For mer informasjon kan du se Personaltillatelser for Shopify Inbox.

Tillatelseskrav for iOS 14

Hvis du har oppdatert enheten til iOS 14 eller nyere og bruker tredjepartsapper for Shopify, kan det hende du må aktivere sporing på tvers av nettsteder i iOS-innstillingene. Med sporing på tvers av nettsteder kan tredjepartsapper for Shopify som du har installert i Shopify-administrator kobles sammen i Shopify Inbox, Shopify Point of Sale og Shopify-appen.

Gjennomfør følgende trinn for å aktivere sporing på tvers av nettsteder:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  2. Trykk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktiver Tillat sporing på tvers av nettsteder.

Installer Shopify Inbox i Shopify-butikken

For å bruke Shopify Inbox må du først installere appen i Shopify-butikken. For mer informasjon om hvordan du installerer en app kan du se Installere apper.

Når du har installert Shopify Inbox-appen i butikken, kan du konfigurere chatinnstillinger og utseende og konfigurer postboksinnstillingene.

Åpne Shopify Inbox for å administrere meldinger

Når du har installert Shopify Inbox-appen i butikken, kan du se og administrere meldinger på en datamaskin, eller du kan laste ned Shopify Inbox-appen for iOS eller Android. Du kan åpne samtalene på en av følgende måter:

Bytt mellom flere innbokser

Hvis du har installert Inbox i flere butikker, kan du enkelt bytte mellom innboksen for hver butikk. Du mottar også varsler for hver butikk du er logged in på. For å avregistrere deg fra varsler for en butikk, kan du logge av butikken ved å klikke på log out of <store name>-knappen. Finn ut hvordan du administrerer varslingsinnstillinger her.

Trinn: