Aangepaste rapporten

Als u het Advanced Shopify- of Shopify Plus-abonnement heeft, kunt u standaardrapporten wijzigen en aangepaste rapporten maken met de filter- en bewerkingsfuncties van Shopify. Aangepaste rapporten lijken op andere Shopify-rapporten, maar gebruiken filters om precies de gegevens te tonen die u nodig heeft:

• U kunt een standaardrapport wijzigen door filters toe te voegen en kolommen te bewerken, en vervolgens op Opslaan als te klikken en het rapport een naam te geven.

• U kunt een aangepast rapport wijzigen door het aan te passen en vervolgens op Rapport opslaan te klikken. U kunt ook op Opslaan als klikken om een kopie van het aangepaste rapport met een andere naam te maken.

Uw winkelpersoneel kan alle rapporten zien die u wijzigt of maakt, en kan die rapporten kopiëren en wijzigen.

Stappen:

1. Selecteer in het dialoogvenster Beginpunt kiezen het soort rapport dat u wilt starten:

Dialoogvenster Beginpunt kiezen

2. Als u het rapport een beschrijvende naam wilt geven, voert u deze in onder Titel.

3. Klik op Aangepast rapport maken.

4. Pas uw nieuwe rapport aan door het te filteren en bewerken.

5. Wanneer u klaar bent met het maken van het rapport, klikt u op Rapport opslaan.

Uw rapport wordt weergegeven op de pagina Rapporten van het Shopify-beheercentrum in de sectie Aangepaste rapporten:

Rapport weergegeven in het gedeelte Aangepaste rapporten