Aangepaste rapporten

Als u het Advanced Shopify- of Shopify Plus-abonnement hebt, kunt u standaardrapporten wijzigen en aangepaste rapporten maken met de filter- en bewerkingsfuncties van Shopify. Aangepaste rapporten lijken op andere Shopify-rapporten, maar gebruiken filters om precies de gegevens te tonen die u nodig hebt:

• Je kunt een standaardrapport wijzigen door filters toe te voegen en kolommen te bewerken, en vervolgens op Opslaan als te klikken en het rapport een naam te geven.

• Je kunt een aangepast rapport wijzigen door het aan te passen en vervolgens op Rapport opslaan te klikken. Je kunt ook op Opslaan als klikken om een kopie van het aangepaste rapport met een andere naam te maken.

Jew winkelpersoneel kan alle rapporten zien die u wijzigt of maakt, en kan die rapporten kopiëren en wijzigen.

Stappen:

1. Selecteer in het dialoogvenster Beginpunt kiezen het soort rapport dat je wilt starten:

Dialoogvenster Beginpunt kiezen

2. Als je het rapport een beschrijvende naam wilt geven, voert je deze in onder Titel.

3. Klik op Aangepast rapport maken.

4. Pas uw nieuwe rapport aan door het te filteren en bewerken.

5. Wanneer u klaar bent met het maken van het rapport, klikt u op Rapport opslaan.

Uw rapport wordt weergegeven op de pagina Rapporten van het Shopify-beheercentrum in de sectie Aangepaste rapporten:

Rapport weergegeven in het gedeelte Aangepaste rapporten