Aangepaste rapporten

Als je winkel een Advanced Shopify- of een Shopify Plus-abonnement heeft, kun je standaardrapporten wijzigen en aangepaste rapporten maken met de filter- en bewerkingsfuncties van Shopify. Aangepaste rapporten lijken op andere Shopify-rapporten, maar gebruiken filters om precies de gegevens te tonen die je nodig hebt:

• Je kunt een standaardrapport wijzigen door filters toe te voegen en kolommen te bewerken, en vervolgens op Opslaan als te klikken en het rapport een naam te geven.

• Je kunt een aangepast rapport wijzigen door het aan te passen en vervolgens op Rapport opslaan te klikken. Je kunt ook op Opslaan als klikken om een kopie van het aangepaste rapport met een andere naam te maken.

Je winkelpersoneel kan alle rapporten zien die je wijzigt of maakt, en kan die rapporten kopiëren en wijzigen.

Stappen:

1. Selecteer in het dialoogvenster Beginpunt kiezen het soort rapport dat je wilt starten.

2. Als je het rapport een beschrijvende naam wilt geven, voer deze in onder Titel.

3. Klik op Aangepast rapport maken.

4. Pas je nieuwe rapport aan door het te filteren en bewerken.

5. Wanneer je klaar bent met het maken van het rapport, klik op Rapport opslaan.

Je rapport wordt weergegeven op de pagina Rapporten van het Shopify-beheercentrum in de sectie Aangepaste rapporten.