Tilpassede rapporter

Hvis du har et Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnement, kan du ændre standardrapporter og oprette tilpassede rapporter ved hjælp af Shopifys filtrerings- og redigeringsfunktioner. Tilpassede rapporter ligner andre rapporter i Shopify, men du kan bruge filtre til at få vist nøjagtigt de data, som du har brug for:

• Hvis du vil ændre en standardrapport, skal du tilpasse den ved at tilføje filtre og redigere kolonner og derefter klikke på Gem som og give rapporten et navn.

• Hvis du vil ændre en tilpasset rapport, skal du tilpasse den og derefter klikke på Gem rapport. Du kan også klikke på Gem som for at oprette en kopi af den tilpassede rapport med et andet navn.

Din butiks medarbejdere kan se alle de rapporter, som du redigerer eller opretter, og de kan kopiere og ændre disse rapporter.

Bemærk: Hvis du vil filtrere en tilpasset rapport ved hjælp af tags, kan du overveje at bruge en rapportapp fra Shopify App Store.

Fremgangsmåde:

1. I dialogboksen Vælg startpunkt skal du vælge den rapporttype, som du gerne vil starte.

2. Hvis du vil give rapporten et beskrivende navn, skal du indtaste det under Titel.

3. Klik på Opret en tilpasset rapport.

4. Tilpas din nye rapport ved at filtrere og redigere.

5. Når du er færdig med at oprette rapporten, skal du klikke på Gem rapport.

Rapporten vises på siden Rapporter i din Shopify-administrator i afsnittet Tilpassede rapporter.