Administration af tilpassede rapporter

Når du har oprettet en tilpasset rapport, kan du ændre oplysningerne om rapporten efter behov.

Se tilpassede rapporter

Tilpassede rapporter, der er blevet oprettet og gemt, vises på listen på siden Rapporter i din Shopify-administrator.

Filtrer en liste over tilpassede rapporter

Alle tilpassede rapporter anses for at være brugergenereret i stedet for at være skrevet af Shopify. Navnet på den medarbejder, der oprettede rapporten, angives som forfatteren i kolonnen Forfatter på listen Rapporter.

Du kan kun vise en liste over dine tilpassede rapporter, når du filtrerer listen efter Forfattere og derefter kun vælger Brugere. Hvis det er relevant, kan du filtrere listen yderligere ned efter den medarbejder, der har skrevet rapporten.

Medarbejdertilladelser til tilpassede rapporter

Alle butiksmedarbejdere med Analytics-tilladelser kan få adgang til alle de rapporter, du redigerer eller opretter, og de kan duplikere og redigere disse rapporter.

Få mere at vide om tilladelser til medarbejderanalyse.

Rediger en tilpasset rapport

Filtrene og kolonnedataene i en tilpasset rapport kan ændres når som helst, selv efter rapporten er oprettet.

Få mere at vide om, hvordan du filtrerer og redigerer dine rapporter.

Trin:

Omdøb en tilpasset rapport

Slet en tilpasset rapport

Sletning af en rapport kan ikke fortrydes.