Mukautettujen raporttien hallinta

Kun mukautettu raportti on luotu, voit tarvittaessa muokata raportin tietoja.

Näytä mukautetut raportit

Luodut ja tallennetut mukautetut raportit näkyvät Shopify adminin Raportit-sivulla olevassa luettelossa.

Mukautettujen raporttien luettelon suodattaminen

Kaikkia mukautettuja raportteja pidetään käyttäjän, ei Shopifyn, luomina. Raportin luoneen henkilöstön jäsenen nimi näkyy tekijänä Raportit-luettelon Tekijä-sarakkeessa.

Voit näyttää luettelon vain mukautetuista raporteista, kun suodatat luetteloa tekijöiden mukaan ja valitset sitten vain Käyttäjät. Voit tarvittaessa suodattaa luetteloa tarkemmin raportin tehneen työntekijän mukaan.

Henkilöstön mukautettujen raporttien käyttöoikeudet

Kuka tahansa kaupan henkilöstöstä, jolla on Analytiikka-oikeudet, pääsee kaikkiin muokkaamiisi tai luomiisi raportteihin, ja henkilöstö voi kopioida ja muokata raportteja.

Lue lisää henkilöstön analytiikan käyttöoikeuksista.

Muokkaa mukautettua raporttia

Mukautetun raportin suodattimia ja sarakkeiden tietoja voidaan muokata milloin tahansa, myös sen jälkeen kun raportti on luotu.

Lue, miten voit suodattaa ja muokata raportteja.

Vaiheet:

Nimeä mukautettu raportti uudelleen

Mukautetun raportin poistaminen

Raportin poistoa ei voi peruuttaa.