Henkilöstön käyttöoikeuksien kuvaus

Jotta henkilöstösi jäsenet voivat auttaa sinua kauppasi pyörittämisessä, sinun on annettava heille käyttöoikeudet tiettyihin Shopify-ylläpitäjän osiin ja ominaisuuksiin. Voit antaa henkilöstön jäsenille laajat käyttöoikeudet tai rajoittaa heidän pääsyään vain tiettyihin toimintoihin riippuen heidän roolistaan kaupassasi. Joissakin tapauksissa sinun on annettava henkilöstön jäsenille useita käyttöoikeuksia tehtävien suorittamista varten tietyillä Shopify-ylläpitäjän alueilla.

Yleiset henkilöstön käyttöoikeudet

Sivun Yleiset-osion käyttöoikeudet antavat henkilöstön jäsenille mahdollisuuden käyttää Shopify-ylläpitäjän eri sivuja, raportteja ja tilauksia.
Käyttöoikeus Kuvaus
Koti Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella etusivua, joka sisältää myyntitiedot ja muita kaupan tietoja.
Tilaukset

Henkilöstö voi tarkastella, luoda, päivittää poistaa, peruuttaa ja viedä tilauksia ja vastaanottaa tilausilmoituksia.

• Muokkaa tilauksia: Tämä käyttöoikeus vaaditaan, jotta henkilöstö voi muokata tilauksen tuotteita ja alennuksia.
  • Vie tilauksia: Tämä käyttöoikeus vaaditaan, jotta henkilöstö voi viedä tilauksia. Vain Shopify Plus -sopimusta käyttävät kauppiaat, voivat antaa tämän käyttöoikeuden henkilöstölle.
Tilausluonnokset

Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden luoda, muuttaa ja poistaa tilausluonnoksia.

• Vie tilausluonnoksia: Henkilöstöllä on oltava tämä lupa, jotta he voivat viedä tilausluonnoksia. Vain Shopify Plus -sopimuksella olevat kauppiaat voivat antaa tämän luvan henkilökunnalle.
Tuotteet Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden, luoda, tuoda ja vaihtaa tuotteita, kokoelmia ja varastoja.
lahjakortit

Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella, luoda ja myöntää lahjakortteja ja viedä lahjakortteja CSV-tiedostoon.

Jos henkilöstösi jäsenten on luotava tai muokattava asiakkaita Lahjakortit-sivulla, sinun on annettava heille myös Asiakkaat-käyttöoikeus.

Raportit Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella ja luoda raportteja, jotka sisältävät myyntitietoja ja muita kaupan tietoja. Et voi erikseen määrittää, mihin raportteihin henkilöstöllä on pääsy.
Dashboardit Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella Yhteenveto- ja Live-näkymä-sivuja, jotka sisältävät myyntitietoja sekä muita kaupan ja myyntikanavien tietoja.
Markkinointi Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella, luoda ja automatisoida markkinointikampanjoita. Jos teet markkinointitoimia käyttämällä jotakin sovellusta tai myyntikanavaa, kuten Shopify Emailia, tarvitset myös asianmukaiset Sovelluksen ja kanavan pääsy -käyttöoikeudet.
Alennukset Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella ja luoda alennuskoodeja ja automaattisia alennuksia sekä viedä alennuksia CSV-tiedostoon.

Verkkokaupan käyttöoikeudet

Verkkokaupan käyttöoikeuksien avulla henkilöstön jäsenet saavat mahdollisuuden käyttää ominaisuuksia, jotka vaikuttavat verkkokauppasi ulkoasuun.
Käyttöoikeus Kuvaus
Teemat Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella, muuttaa ja julkaista teemoja.
Blogiviestit ja sivut Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella, luoda, muuttaa, julkaista ja poistaa blogijulkaisuja ja sivuja.
Navigointi Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden navigoinnin tarkastelemiseen, luomiseen, muuttamiseen ja poistamiseen.
Verkkotunnukset Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden, luoda, tuoda ja vaihtaa tuotteita, kokoelmia ja varastoja.

Hallinnolliset käyttöoikeudet

Vain kaupan omistaja voi tehdä muutoksia kaupan tilaus- tai pankkitietoihin.

Shopify-ylläpitäjän Hallinto-osion käyttöoikeudet antavat henkilöstön jäsenille mahdollisuuden antaa käyttöoikeuksia muille henkilöstön jäsenille.
Käyttöoikeus Kuvaus
Hallinnoi asetuksia

Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden käyttää useimpia Shopify-ylläpitäjän Asetukset-sivun hallinnollisia vaihtoehtoja ja luoda webhookeja.

Saat lisätietoja Asetukset-sivun hallinnollisten tehtävien suorittamista varten tarvittavista vähimmäisoikeuksista tutustumalla kohtaan <a href "/manual/your-account/staff-accounts/staff-permissions/settings-permissions">Hallinnollisten ominaisuuksien käyttöoikeudet Asetukset-sivulla

Hallinnoi sijaintipaikkoja Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden luoda, muuttaa ja poistaa sijainteja, joissa varastoit tai hallinnoit varastoa.
Muokkaa käyttöoikeuksia

Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella ja muuttaa henkilöstön käyttöoikeuksia ja <a href "/manual/your-account/staff-accounts/collaborator-accounts">collaborators.

Kaupan omistaja voi aina muokata mitä tahansa henkilöstön käyttöoikeuksia. Henkilöstön jäsen, jolla on Muokkaa käyttöoikeuksia -oikeus, voi muokata muiden henkilöstön jäsenien käyttöoikeuksia, mutta vain käyttöoikeuksia, jotka hänellä jo on.

Esimerkiksi henkilöstön jäsenellä, jolla on Muokkaa käyttöoikeuksia- ja Hallinnoi asetuksia -käyttöoikeudet, on oltava myös Teemat-käyttöoikeus, jotta hän voi antaa Teemat-käyttöoikeuden toiselle henkilöstön jäsenelle tai poistaa sen tältä.

Jos henkilöstön jäsenellä on Muokkaa käyttöoikeuksia -oikeus, hän voi antaa Muokkaa käyttöoikeuksia -käyttöoikeuden toiselle henkilöstön jäsenelle. Jotta henkilöstön jäsen voi antaa toiselle henkilöstön jäsenelle Muokkaa käyttöoikeuksia -käyttöoikeuden, käyttöoikeuden antavalla henkilöstön jäsenellä on turvallisuussyistä oltava samat käyttöoikeudet kuin henkilöstön jäsenellä, joka saa käyttöoikeuden.

• Lisää ja poista henkilöstöä: antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden lisätä muita henkilöstön jäseniä ja päivittää tai poistaa henkilöstötilejä.
Näytä Shopify Payments -maksut Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella Shopify Payments -asetuksia, -maksuja ja -tapahtumia.
Näytä laskut ja vastaanota laskutussähköpostiviestejä

Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tehdä seuraavia toimenpiteitä:

• tarkastella, ladata tai viedä Shopify-laskuja
  • tarkastella laskutustietoja ja maksutapoja
  • vastaanottaa laskutukseen liittyviä sähköposteja.

<a href "/manual/your-account/staff-accounts/collaborator-accounts">Yhteistoimijat, joilla on tämä käyttöoikeus, eivät saa laskutussähköposteja.

Näytä yksityiset sovellukset

Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden tarkastella kauppaasi asennettuja yksityisiä sovelluksia.

• Muokkaa yksityisten sovellusten tietoja ja käyttöoikeuksia: Antaa yksityisille sovelluksille luvan lukea, kirjoittaa ja tehdä muutoksia kauppaasi.

Sovelluksen ja kanavan käyttöoikeudet

Henkilöstön jäsen voi tarkastella ja käyttää määrittelemiäsi sovelluksia ja myyntikanavia.

Shopify-ylläpitäjän Sovellukset ja kanavat -osion käyttöoikeuksilla henkilöstön jäsen voi asentaa ja hallinnoida sovelluksia ja myyntikanavia.
Käyttöoikeus Kuvaus
Hallinnoi ja asenna sovelluksia ja kanavia

Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden hallinnoida sovelluksia ja kanavia, jos heidän käyttöoikeudet vastaavat sovelluksen tai kanavan vaatimia käyttöoikeuksia. Henkilöstön jäsen voi lisätä, käyttää tai poistaa sovelluksia ja kanavia. Jos uusia sovelluksia tai kanavia asennetaan tulevaisuudessa, henkilöstön jäsen voi käyttää tai poistaa kyseisiä sovelluksia tai kanavia ilman, että päivität tätä käyttöoikeutta.

• Hyväksy sovellusmaksuja: Antaa henkilöstön jäsenille mahdollisuuden asentaa sovelluksia, joihin liittyy maksuja, kuten kertamaksuja tai toistuvia tilauksia. Henkilöstön jäsenellä on oltava tämä käyttöoikeus, jotta hän voi asentaa sovelluksia, joiden ilmainen kokeilu jatkuu maksullisena tilauksena.
Tietyt sovellukset ja myyntikanavat Jos rastitat tiettyjen sovellusten ja myyntikanavien valintaruudut, henkilöstön jäsenet voivat käyttää vain kyseisiä sovelluksia ja myyntikanavia. He eivät voi asentaa tai poistaa sovelluksia. Jos uusia sovelluksia asennetaan tulevaisuudessa, sinun on päivitettävä tämä lupa, jotta henkilöstön jäsen voi käyttää niitä.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?