Kirjautumispalveluiden käyttö

Voit käyttää kirjautumispalveluita Shopify Adminiin kirjautumisessa Google Workspacesta käsin. Sisäänkirjautuminen Google Workspacen kautta voi yksinkertaistaa kaikkien kirjautumisprosessia, jos käytät säännöllisesti Shopifyta ja Google Workspace -sovelluksia, kuten Google Docsia tai Google-kalenteria.

Voit ottaa kirjautumispalveluja käyttöön tai pois käytöstä vain kaupan omistajana tai työntekijänä, jolla on Ulkoiset kirjautumispalvelut -oikeus.

Tutustu kaksivaiheisen tunnistautumisen aktivointiin ja kirjautumistunnusten suojaamiseen.

Shopify-tilisi liittäminen ulkoiseen kirjautumispalveluun

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä kaupan nimeä ja tilin kuvaa.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Yhdistetty kirjautumispalvelu -osiossa Yhdistä haluamaasi palveluun (Appleen, Facebookiin tai Googleen).

4. Yhdistä tilisi kirjautumalla pyydettäessä sisään palveluntarjoajan tilille.

Kirjautumispalveluiden käyttöönotto G Suitelle

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

2. Klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa avataksesi Google Apps -valinnat.

3. Valitse Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Anna Google Workspace ‑verkkotunnuksesi nimi.

5. Klikkaa Tallenna.

Henkilöstön lisääminen G Suiteen

1. Lisää henkilökuntaa Shopify Adminissa.

2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Google Workspace -tilillesi. Sähköpostiosoitteesi on oltava sama sekä Shopify-henkilöstö- että Google Workspace -tililläsi.

3. Siirry Shopify Adminiin klikkaamalla Kirjaudu sisään.

G Suiten kirjautumispalveluiden deaktivoiminen

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

2. Klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa avataksesi Google Apps -valinnat.

3. Poista valinta Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Katso luetteloa tileistä, joiden pääsy kauppaasi poistuu Google Workspacen deaktivoinnin jälkeen. Vahvista sitten luettelo tileistä, joille jää oikeus kirjautua Shopify-sähköpostilla ja salasanalla.