Kirjautumispalveluiden käyttö

Voit käyttää kirjautumispalveluita kirjautuaksesi Shopify-ylläpitäjään Google Workspace -ohjelmistosta. Sisäänkirjautuminen Google Workspace -ohjelmistolla voi yksinkertaistaa sinun ja henkilöstösi kirjautumisprosessia, kun käytät säännöllisesti Shopify- ja Google Workspace -sovelluksia, kuten Google Docsia tai Google-kalenteria. Sinun täytyy olla Shopify-kaupan omistaja, jotta voit ottaa kirjautumispalvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Jos haluat lisätietoja turvallisista kirjautumistunnuksista, tutustu kaksivaiheisen valtuutuksen käyttöönottoon.

Liitä Shopify-tunnuksesi ulkoiseen kirjautumispalveluun

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.

1. Klikkaa Yhdistetty kirjautumispalvelu -osiossa Yhdistä Googleen. 4. Valitse tai anna pyydettäessä Google-tilisi.

Ota käyttöön G Suite -ohjelmiston sisäänkirjautumispalvelut

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Asetukset ja klikkaa sitten Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

2. klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa, jos haluat katsoa Google Apps -vaihtoehtoja.

3. Valitse Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Anna Google Workspace ‑verkkotunnuksesi nimi.

5. Napauta Tallenna.

Lisää henkilöstöä G Suiteen

1. Lisää henkilökuntaa Shopify-ylläpitäjässä.

2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Google Workspace ‑tilillesi. Sähköpostiosoitteesi on oltava sama sekä Shopify-henkilöstötililläsi että Google Workspace ‑tililläsi.

3. Siirry Shopify-ylläpitäjään napauttamalla Kirjaudu sisään.

G Suiten kirjautumispalveluiden deaktivoiminen

1. Klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Asetukset ja klikkaa sitten Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

2. klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa, jos haluat katsoa Google Apps -vaihtoehtoja.

3. Poista valinta Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Katso niiden tilien luettelo, jotka menettävät pääsyn kauppaasi Google Workspacen käytöstäpoiston jälkeen. Vahvista sitten niiden tilien luettelo, jotka pystyvät yhä kirjautumaan sisään käyttämällä Shopify-sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

5. Klikkaa Poista käytöstä.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?