Kirjautumispalveluiden käyttö

Voit käyttää kirjautumispalveluita kirjautuaksesi Shopify Adminiin Google Workspace -ohjelmistosta. Sisäänkirjautuminen Google Workspace -ohjelmistolla voi yksinkertaistaa sinun ja henkilöstösi kirjautumisprosessia, kun käytät säännöllisesti Shopify- ja Google Workspace -sovelluksia, kuten Google Docsia tai Google-kalenteria.

Sinun on oltava kaupan omistaja tai henkilöstön jäsen, jolla on Ulkoiset kirjautumispalvelut -oikeus, jotta voit ottaa kirjautumispalveluja käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Tutustu kaksivaiheisen tunnistautumisen aktivointiin ja kirjautumistunnusten suojaamiseen.

Liitä Shopify-tunnuksesi ulkoiseen kirjautumispalveluun

1. Klikkaa Shopify Adminissa käyttäjätunnuksen ja tilin kuvaa.

2. Klikkaa Hallinnoi tiliä.

3. Klikkaa Yhdistetty kirjautumispalvelu -osiossa Yhdistä haluamaasi sosiaalisen median palveluntarjoajaan (Appleen, Facebookiin tai Googleen).

4. Yhdistä tilisi kirjautumalla pyydettäessä sisään vastaavan sosiaalisen median palveluntarjoajan tilille.

Ota käyttöön G Suite -ohjelmiston sisäänkirjautumispalvelut

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

2. klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa, jos haluat katsoa Google Apps -vaihtoehtoja.

3. Valitse Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Anna Google Workspace ‑verkkotunnuksesi nimi.

5. Klikkaa Tallenna.

Lisää henkilöstöä G Suiteen

1. Lisää henkilökuntaa Shopify Adminissa.

2. Varmista, että olet kirjautunut sisään Google Workspace -tilillesi. Sähköpostiosoitteesi on oltava sama sekä Shopify-henkilöstö- että Google Workspace -tililläsi.

3. Siirry Shopify Adminiin klikkaamalla Kirjaudu sisään.

G Suiten kirjautumispalveluiden deaktivoiminen

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.

2. klikkaa Kirjautumispalvelut-kohdassa Muokkaa, jos haluat katsoa Google Apps -vaihtoehtoja.

3. Poista valinta Ota Google Apps käyttöön kirjautumisessa.

4. Katso niiden tilien luettelo, jotka menettävät pääsyn kauppaasi Google Workspacen deaktivoinnin jälkeen. Vahvista sitten niiden tilien luettelo, jotka pystyvät yhä kirjautumaan sisään käyttämällä Shopify-sähköpostiosoitetta ja salasanaa.