Shopify-tilillesi kirjautuminen

Pääset Shopify-tilillesi kirjoittamalla https://www.shopify.com/login tietokoneen verkkoselaimeen. Voit myös kirjautua sisään Shopify-sovelluksen kautta tabletilla tai mobiililaitteella. Voit myös kirjautua sisään Shopify-sovellukseen mobiililaitteen biometrisillä tunnisteilla. Shopify-sovellus on yhteensopiva iOS-, iPadOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa.

Shopify-tilillesi kirjautuminen

Voit kirjautua sisään Shopify Adminiin nettiselaimesta tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella. Tabletilla ja mobiililaitteilla voi kirjautua myös Shopify-sovelluksesta.

Huomaa: Jos olet kirjautunut aiemmin kauppaan samalla laitteella, kauppa saattaa jo näkyä kirjautumissivulla. Pääset kirjautumaan valitsemalla kaupan, ja sähköpostiosoitettasi ei enää pyydetä.

Jos haluat kirjautua sisään Shopify Adminiin tietokoneella tai mobiililaitteella ilman Shopify-sovellusta, voit käyttää selainta ja kirjautua sisään samoin kuin tietokoneella.

Vaiheet:

Kirjautuminen sisään useille Shopify-tileille

Voit kirjautua sisään useille tileille Shopify-sovelluksessa tabletilla tai mobiililaitteella. Useille tileille ei voi kirjautua tietokoneella; voit vain siirtyä eri tilien välillä.

Kun olet kirjautunut sisään tilille, siitä tulee aktiivinen tili ja voit siirtyä tiliesi välillä.

Vaiheet:

Shopifyn kirjautumistietojen palauttaminen

Katso tästä, miten voit palauttaa kirjautumistietosi:

• Unohtunut salasana: jos unohdat Shopify-tilisi salasanan, voit vaihtaa sen.
  • Unohtunut sähköpostiosoite: Jos unohdit sähköpostiosoitteesi, kokeile vianmääritystä. Jos haluat päivittää Shopify-tiliisi liitetyn sähköpostiosoitteen, ota yhteyttä Shopify-tukeen.
  • Muut kirjautumisongelmat: jos tilillesi kirjautumisessa on muita ongelmia, kokeile näitä vianmääritysohjeita.

Kirjautuminen ulos Shopify-tililtä