Log ind på din Shopify-konto

Du kan få adgang til din Shopify-konto ved at indtaste https://www.shopify.com/login i en webbrowser på din computer. Du kan også logge ind via Shopify-appen på din tablet eller mobilenhed. Du kan også logge ind på Shopify-appen ved hjælp af din mobilenheds biometri. Shopify-appen er kompatibel med iOS-, iPadOS- og Android-styresystemer.

Log ind på din Shopify-konto

Du kan logge ind på din Shopify-administrator ved hjælp af din internetbrowser på en computer, en tablet eller en mobilenhed. På tablet- og mobilenheder kan du også logge ind ved hjælp af Shopify-appen.

Hvis du tidligere har logget ind på din butik fra samme enhed, kan din butik muligvis allerede fremgå på siden med login. Du kan logge på ved at vælge din butik, og du bliver ikke bedt om at indtaste din mailadresse.

Hvis du vil logge ind på din Shopify-administrator på din tablet eller mobilenhed uden at bruge Shopify-appen, kan du bruge din internetbrowser og logge ind på din Shopify-administrator på samme måde, som du logger ind på en computer.

Trin:

Log ind på flere Shopify-konti

Du kan logge ind på flere konti ved hjælp af en tablet eller en mobilenhed i Shopify-appen. Du kan ikke logge ind på flere konti på en computer. Du kan kun skifte mellem forskellige konti.

Når du har logget ind på en konto, bliver den din aktive konto, og du kan skifte mellem dine konti

Trin:

Gendan dine Shopify-loginoplysninger

Gennemgå følgende oplysninger for at få hjælp til at gendanne dine loginoplysninger:

• Glemt din adgangskode: Hvis du glemmer adgangskoden til din Shopify-konto, kan du nulstille din adgangskode.
  • Glemt din mailadresse: Hvis du har glemt din mailadresse, kan du prøve fejlfindingen. Hvis du vil opdatere den mailadresse, der er knyttet til din Shopify-konto, skal du kontakte Shopify Support.
  • Andre problemer med login: Hvis du oplever forskellige problemer, når du prøver at logge ind på din konto, så prøv at følge disse fejlfindingstrin.

Log af en Shopify-konto