Logga in på ditt Shopify-konto

Du kan logga in på ditt Shopify-konto genom att skriva in https://www.shopify.com/login i din webbläsare på datorn. Du kan också logga in från Shopify-appen på din surfplatta eller mobila enhet. Du kan även logga in i Shopify-appen med biometrifunktionerna på din mobila enhet. Shopify-appen fungerar med iOS, iPadOS och Androids operativsystem.

Logga in på ditt Shopify-konto

Du kan logga in på din Shopify-admin med din webbläsare på en dator, en surfplatta eller en mobil enhet. På surfplatta och mobil enhet kan du även logga in med Shopify-appen.

Din butik kanske redan är listad på inloggningssidan om du har loggat in till din butik på samma enhet tidigare. Du kan logga in genom att välja din butik och du uppmanas inte att ange din e-postadress.

Om du vill logga in på din Shopify-admin på din stationära eller mobila enhet utan att använda Shopify-appen kan du använda din webbläsare och logga in på din Shopify-admin på samma sätt som du loggar in på en dator.

Steg:

Logga in till flera Shopify-konton

Du kan logga in på flera konton med en surfplatta eller mobil enhet i Shopify-appen. Du kan inte logga in på flera konton på en datorenhet, du kan bara växla mellan olika konton.

När du har loggat in på ett konto blir det ditt aktiva konto och du kan växla mellan dina konton

Steg:

Återställ dina inloggningsuppgifter för Shopify

Granska följande information för att få hjälp med att återställa dina inloggningsuppgifter:

• Glömt lösenord: Om du glömmer lösenordet för ditt Shopify-konto kan du återställa det.
  • Glömt e-postadress: Försök felsöka om du har glömt din e-postadress. Kontakta Shopify-supporten om du behöver uppdatera e-postadressen som är kopplad till ditt Shopify-konto.
  • Andra inloggningsproblem: Om du upplever andra problem när du försöker logga in på ditt konto, kan du följa dessa felsökningssteg.

Logga ut från ett Shopify-konto