Brug af logintjenester

Du kan bruge login-tjenester til at logge ind på din Shopify-administrator via Google Workspace. Ved at logge ind med Google Workspace kan du forenkle loginprocessen for dig og dine medarbejdere, når I regelmæssigt bruger Shopify og Google Workspace-apps som f.eks. Google Docs eller Google Kalender. Du skal være Shopify-butiksejeren for at kunne aktivere eller deaktivere login-tjenester.

Få mere at vide om aktivering af totrinsgodkendelse samt beskyttelse af logins.

Knyt dit Shopify-id til en ekstern logintjeneste

1. Klik på dit brugernavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto.

3. Klik på Forbind til Google i afsnittet Tilknyttet logintjeneste.

4. Når du bliver bedt om det, skal du vælge eller angive din Google-konto.

Aktivér logintjenester for G Suite

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Brugere og tilladelser.

2. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

3. Kontrollér Aktivér Google Apps for login.

4. Angiv dit Google Workspace-domænenavn.

5. Klik på Gem.

Føj medarbejdere til G Suite

1. Tilføj medarbejder i din Shopify-administrator.

2. Sørg for, at du er logge ind på din Google Workspace-konto. Din mailadresse skal være den samme for både din Shopify-medarbejderkonto og din Google Workspace-konto.

3. Klik på Log ind for at få adgang til din Shopify-administrator.

Deaktiver logintjenester for G Suite

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator, og klik derefter på Brugere og tilladelser.

2. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

3. Fjern markering af Aktivér Google Apps for login.

4. Gennemgå listen af konti, der vil miste adgang til din butik, når Google Workspace bliver deaktiveret. Bekræft herefter listen af konti, der stadig vil kunne logge ind med en Shopify-mail og -adgangskode.

5. Klik på Deaktiver.