Brug af logintjenester

Du kan knytte din Shopify-konto til en ekstern logintjeneste, som f.eks. Apple, Facebook eller Google, så du hurtigt og sikkert kan få adgang til din Shopify-konto.

Du kan også aktivere muligheden for at logge ind med Google Workspace. Dette kan forenkle loginprocessen for dig og dine medarbejdere, når du regelmæssigt bruger Shopify- og Google Workspace-apps, som f.eks. Google Docs eller Google Kalender.

Knyt din Shopify-konto til en ekstern logintjeneste

Du kan knytte din Shopify-konto til en ekstern logintjeneste, som f.eks. Apple, Facebook eller Google, så du hurtigt og sikkert kan få adgang til din Shopify-konto.

Fremgangsmåde:

1. Klik på dit butiksnavn og dit kontobillede i Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer konto.

3. I afsnittet Logintjeneste klikker du på Knyt til din ønskede udbyder af sociale medier (Apple, Facebook eller Google)

4. Når du bliver bedt om det, skal du logge ind på det tilsvarende sociale medie for at tilknytte din konto.

Aktivér logintjenester for Google Workspace

Du kan bruge login-tjenester til at logge ind på din Shopify-administrator via Google Workspace. Din mailadresse skal være den samme for både din Shopify-medarbejderkonto og din Google Workspace-konto.

Du skal være butiksejeren eller en medarbejder med tilladelsen Eksterne logintjenester for at kunne aktivere eller deaktivere logintjenester.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Brugere og tilladelser i Shopify-administratoren.

2. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

3. Kontrollér Aktivér Google Apps for login.

4. Angiv dit Google Workspace-domænenavn.

5. Klik på Gem.

Føj medarbejdere til Google Workspace

Du skal tilføje medarbejdere i din Shopify-administrator, før de kan logge ind på Shopify via Google Workspace.

Fremgangsmåde:

1. Tilføj medarbejder i din Shopify-administrator.
  2. Bekræft, at du er logget ind på din Google Workspace-konto. Din mailadresse skal være den samme for både din Shopify-medarbejderkonto og din Google Workspace-konto.
  3. Klik på Log ind for at få adgang til din Shopify-administrator.

Deaktiver logintjenester for Google Workspace

Du kan deaktivere logintjenester for Google Workspace. Dette fjerner muligheden for, at dine medarbejdere kan logge ind på Shopify ved hjælp af Google-apps.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Brugere og tilladelser i Shopify-administratoren.

2. Klik på Rediger i afsnittet Login-tjenester for at se mulighederne for Google Apps.

3. Fjern markering af Aktivér Google Apps for login.

4. Gennemgå listen af konti, der vil miste adgangen til din butik, når Google Workspace bliver deaktiveret. Bekræft herefter listen af konti, der stadig kan logge ind med en Shopify-mail og -adgangskode.