Bruke påloggingstjenester

Du kan bruke påloggingstjenester for å logge inn i Shopify-administrator med Google Workspace. Ved å logge inn med Google Workspace kan du forenkle påloggingsprosessen for deg og personalet når du jevnlig bruker Shopify og Google Workspace-apper som Google-dokumenter og Google Kalender. Du må være Shopify-butikkeieren for å aktivere eller deaktivere påloggingstjenester.

Se Aktivere totrinnsautentisering for mer informasjon om sikre innlogginger.

Koble til din Shopify-ID til en ekstern påloggingstjeneste

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.

2. Klikk på Administrer konto.

1. I seksjonen Tilkoblet påloggingstjeneste klikker du på Koble til Google. 4. Velg eller angi Google-kontoen din når du blir bedt om det.

Aktivere påloggingstjenester for G Suite

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Innstillinger, og deretter klikker du på Brukere og tillatelser.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Merk av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Angi domenenavnet for Google Workspace.

5. Klikk på Lagre.

Legg til personale for G Suite

1. Legg til personale i Shopify-administrator.

2. Sørg for at du er logget på Google Workspace-kontoen din. E-postadressen din må være den samme for både Shopify-personalet og Google Workspace-kontoen.

3. Klikk på Logg på for å få tilgang til Shopify-administratoren.

Deaktiver påloggingstjenester for G Suite

1. Fra Shopify-administrator klikker du på Innstillinger, og deretter klikker du på Brukere og tillatelser.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Fjern merking av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Se gjennom listen over kontoer som mister tilgang til butikken når Google Workspace deaktiveres, og bekreft listen over kontoer som fremdeles kan logge på ved hjelp av e-postadresse og passord for Shopify.

5. Klikk på Deaktiver.