Bruke påloggingstjenester

Du kan koble Shopify-kontoen din til en ekstern påloggingstjeneste, for eksempel Apple, Facebook eller Google, for å få rask og sikker tilgang til Shopify-kontoen.

Du kan også aktivere alternativet for å logge på med Google Workspace, som forenkler påloggingsprosessen for deg og personalet når du jevnlig bruker Shopify og Google Workspace-programmer, for eksempel Google Dokumenter eller Google Kalender.

Koble Shopify-kontoen til en ekstern påloggingstjeneste

Du kan koble Shopify-kontoen din til en ekstern påloggingstjeneste, for eksempel Apple, Facebook eller Google, for å få rask og sikker tilgang til Shopify-kontoen.

Steg:

1. Klikk på butikknavnet og kontobildet ditt fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Administrer konto.

3. Klikk på Koble til for din ønskede sosiale leverandør i seksjonen Påloggingstjeneste (Apple, Facebook eller Google).

4. Når du blir bedt om det logger du på den tilhørende sosiale leverandøren for å koble til kontoen.

Aktiver påloggingstjenester for Google Workspace

Du kan bruke påloggingstjenester for å logge inn i Shopify-administrator med Google Workspace. E-postadressen din må være den samme for både Shopify-personalkontoen og Google Workspace-kontoen.

Du må være butikkeier eller et personalmedlem med tillatelsen Eksterne påloggingstjenester for å aktivere eller deaktivere påloggingstjenester.

Steg:

1. Klikk på Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Merk av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Angi domenenavnet for Google Workspace.

5. Klikk på Lagre.

Legg til personale for Google Workspace

Du må legge til personale i Shopify-administrator før de kan logge på Shopify med Google Workspace.

Steg:

1. Legg til personale i Shopify-administrator.
  2. Bekreft at du er logget på Google Workspace-kontoen. E-postadressen din må være den samme for både Shopify-personalkontoen og Google Workspace-kontoen.
  3. Klikk på Logg på for å få tilgang til Shopify-administratoren.

Deaktiver påloggingstjenester for Google Workspace

Du kan deaktivere påloggingstjenester for Google Workspace, som fjerner alternativet for at personalet kan bruke Google-programmer til å logge på Shopify.

Steg:

1. Klikk på Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Fjern merking av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Se gjennom listen over kontoer som mister tilgangen til butikken når Google Workspace deaktiveres, og bekreft listen over kontoer som fortsatt kan logge på med en Shopify-e-postadresse og et passord.