Bruke påloggingstjenester

Du kan bruke påloggingstjenester for å logge inn i Shopify-administrator med Google Workspace. Ved å logge inn med Google Workspace kan du forenkle påloggingsprosessen for deg og personalet når du jevnlig bruker Shopify og Google Workspace-apper som Google-dokumenter og Google Kalender.

Du må være butikkeier eller et personalmedlem med tillatelsen Eksterne påloggingstjenester for å aktivere eller deaktivere påloggingstjenester.

Finn ut mer om å aktivere totrinnsautentisering og sikre pålogginger.

Koble til din Shopify-ID til en ekstern påloggingstjeneste

1. Fra Shopify administrator klikker du på brukernavnet og kontobildet ditt.

2. Klikk på Administrer konto.

3. Klikk på Koble til Google i seksjonen Tilkoblet påloggingstjeneste.

4. Velg eller angi Google-kontoen din når du blir bedt om det.

Aktivere påloggingstjenester for G Suite

1. Klikk Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Merk av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Angi domenenavnet for Google Workspace.

5. Klikk på Lagre.

Legg til personale for G Suite

1. Legg til personale i Shopify-administrator.

2. Bekreft at du er logget på Google Workspace-kontoen. E-postadressen din må være den samme for både Shopify-personalkontoen og Google Workspace-kontoen.

3. Klikk på Logg på for å få tilgang til Shopify-administratoren.

Deaktiver påloggingstjenester for G Suite

1. Klikk Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.

2. I Påloggingstjenester-delen klikker du på Rediger for å se alternativer for Google Apps.

3. Fjern merking av Aktiver Google Apps for pålogging.

4. Se gjennom listen over kontoer som mister tilgangen til butikken når Google Workspace deaktiveres, og bekreft listen over kontoer som fortsatt kan logge på med en Shopify-e-postadresse og et passord.