Medarbejdertilladelser

Det er en god idé at oprette medarbejderkonti til alle personer, hvis der er flere med adgang til din Shopify-administrator. Du kan indstille medarbejdertilladelser for at give andre adgang til din Shopify-administrator uden at give dem adgang til følsomme oplysninger. Når du har medarbejdere, kan du bedre holde styr på nylige ændringer og events på din butiks tidslinje.

Antallet af medarbejdere, der kan oprettes, afhænger af dine prismuligheder for Shopify:

• Abonnementet Shopify Lite indeholder 1 medarbejder.
  • Abonnementet Basic Shopify indeholder 2 medarbejdere.
  • Shopify-abonnementet indeholder 5 medarbejdere.
  • Abonnementet Advanced Shopify indeholder 15 medarbejdere.
  • Abonnementet Shopify Plus indeholder ubegrænsede medarbejdere.

Bemærk: Antallet af medarbejdere er udover butiksejeren.

En medarbejder kan have et af følgende tilladelsesniveauer:

• Ejer tilladelse – Giver ubegrænset adgang til en Shopify-butik. Medarbejderen kan administrere butikkens konto og finansielle oplysninger.

Der kan kun være én butiksejer ad gangen. Som standard er det den person, der oprindeligt åbnede Shopify-butikken.

• Fuld tilladelse – Giver adgang til alle afsnit af en Shopify-butik bortset fra følsomme konto- og finansielle oplysninger.

• Begrænsede tilladelser – Begrænser en brugers adgang til bestemte afsnit i din butik. Når du begrænser en medarbejder fra et afsnit i administratoren, vil denne person stadig kunne se afsnittet i sidebjælken i administratoren, men han eller hun vil ikke kunne klikke på eller se nogen del af dette afsnit. Hvis du f.eks. begrænser en medarbejder fra at få adgang til siden Indstillinger, begrænser du også denne persons adgang til leverings- og skatteindstillingerne.

Årsagerne til at bruge begrænsede tilladelser for medarbejdere kan være forskellige fra butik til butik. Du kan f.eks. ønske at bruge begrænsninger for medarbejdere i følgende tilfælde:

• Du ønsker ikke, at medarbejderne skal se nogen af dine salgsoplysninger, f.eks. salg pr. måned eller salg pr. medarbejder på siden Rapporter.
    • Du ønsker ikke, at medarbejdere får adgang til nogen følsomme apps, som kan påvirke din forretning, på siden Apps.
    • Du ønsker ikke, at medarbejderne ændrer nogen af de generelle butiksindstillinger, som f.eks. din butiksadresse eller dine kreditkortoplysninger, på siden Indstillinger.

Butiksejere kan give medarbejdere tilladelse til at logge ind på Shopify-administratoren, men de kan ikke redigere deres oplysninger.