Personalekonti

Det er en god idé at oprette personalekonti til alle personer, hvis der er flere med adgang til din Shopify-administrator. Med personalekonti kan du indstille tilladelser for personalekonti og give andre adgang til din Shopify-administrator uden at give dem adgang til følsomme oplysninger. Når du har individuelle personalekonti, kan du bedre holde styr på nylige ændringer og events på din butiks tidslinje.

Antallet af tilgængelige personalekonti bestemmes af din Shopify prissætningsplan:

• Shopify Lite-abonnementet indeholder 1 personalekonto.
  • Basic Shopify-abonnementet indeholder 2 personalekonti.
  • Shopify-abonnementet indeholder 5 personalekonti.
  • Advanced Shopify-abonnementet indeholder 15 personalekonti.
  • Shopify Plus-abonnementet indeholder ubegrænsede personalekonti.

Bemærk: Antallet af personalekonti er udover kontoejeren.

Et medlem af personalet kan have et af følgende tilladelsesniveauer:

• Ejer tilladelse – Giver ubegrænset adgang til en Shopify-butik. Personalemedlemmet kan administrere butikkens konto og finansielle oplysninger.

Der kan kun være én kontoejer ad gangen. Som standard er det den person, der oprindeligt åbnede Shopify-butikken.

• Fuld tilladelse – Giver adgang til alle afsnit af en Shopify-butik bortset fra følsomme konto- og finansielle oplysninger.

• Begrænsede tilladelser – Begrænser en brugers adgang til bestemte afsnit i din butik. Når du begrænser et medlem af personalet fra et afsnit i administratoren, vil denne person stadig kunne se afsnittet i sidebjælken i administratoren, men han eller hun vil ikke kunne klikke på eller se nogen del af dette afsnit. Hvis du f.eks. begrænser et medlem af personalet fra at få adgang til siden Indstillinger, begrænser du også denne persons adgang til leverings- og skatteindstillingerne.

Årsagerne til at bruge begrænsede tilladelser for personale kan være forskellige fra butik til butik. Du kan f.eks. ønske at bruge begrænsninger for personalet i følgende tilfælde:

• Du ønsker ikke, at medlemmer af personalet skal se nogen af dine salgsoplysninger, f.eks. salg pr. måned eller salg efter personale på siden Rapporter.
    • Du ønsker ikke, at medlemmer af personalet får adgang til nogen følsomme apps, som kan påvirke din forretning, på siden Apps.
    • Du ønsker ikke, at medlemmer af personalet ændrer nogen af de generelle butiksindstillinger, som f.eks. din butiksadresse eller dine kreditkortoplysninger, på siden Indstillinger.

Det er kun kontoejeren, der kan oprette og slette personalekonti. Brugere med Fuld tilladelse kan ændre andre personalekonti og oprette POS-personale-PIN-koder. Medlemmer af personalet kan ikke redigere kontoejerens konto.