Administration af POS-medarbejdere

Når du har medarbejdere, som hjælper med dit fysiske salg, skal du give dem medarbejdertilladelser, så de kan bruge Shopify POS til at drive din butik.

Alle Shopify POS-medarbejdere skal tildeles adgang til Shopify POS. Vælg tilladelsen Få adgang til Point of Sale på siden Brugere og tilladelser i afsnittet Indstillinger i Shopify-administratoren.

Medarbejdere skal have krav til Shopify POS-login for at kunne konfigurere Shopify POS-appen på en ny eller opdateret enhed ved hjælp af en Shopify-konto eller legitimationsoplysninger. Hvis medarbejderne ikke har alle de nødvendige tilladelser, kan de kun bruge en pinkode til at få adgang til Shopify POS-appen, når medarbejdere med de nødvendige tilladelser først har logget ind.

Du kan give forskellige medarbejdere forskellige tilladelsesniveauer til din butiks POS-system og detailhandlinger ved hjælp af POS-roller (et sæt af tilladelser). Du kan oprette forskellige POS-roller, der bestemmer, hvor mange tilladelser hver af dine medarbejdere har til forskellige handlinger, der kræves for at drive din butik.