Administrasjon av Point of Sale-personale

Når du har personale som hjelper deg med å selge fysisk, må du gi disse personalmedlemmene tillatelser slik at de kan bruke Shopify POS til å drifte butikken.

Alle Shopify POS-personale må gis tilgang til Shopify POS ved å velge tillatelsen Gi Point of Sale-tilgang på siden Brukere og tillatelser i seksjonen Innstillinger i Shopify-administrator.

For å konfigurere Shopify POS-appen på en ny eller oppdatert enhet med en Shopify-konto eller påloggingsinformasjon må personalmedlemmet ha Shopify POS-påloggingskravene. Hvis personalmedlemmet ikke har alle de nødvendige tillatelsene, kan de først bruke en PIN-kode for å få tilgang til Shopify POS-appen etter at et personalmedlem med de nødvendige tillatelsene har logget på først.

Du kan tilordne ulike personalmedlemmer ulike tilgangsnivåer i butikkens Point of Sale (POS) og detaljhandelsaktiviteter med POS-roller, som er et sett med tillatelser. Du kan opprette ulike POS-roller som, når de tilordnes Point of Sale-personalet, avgjør hvor mange tillatelser hvert personalmedlem har til de ulike aktivitetene som kreves for å drifte butikken.