Hurtigreferanse - behandling av et salg

Lås iPad-skjermen

Låsing av skjermen når du går bort fra iPad-en er en god sikkerhetspraksis.

For å låse skjermen, trykker du på i Shopify POS-appen og trykker på Lås skjerm.

Legg til en vare i handlekurven

Dersom du har flere utsalgssteder, vil kun produktene som lagerføres på Shopify POS-enhetens tilordnede plassering være tilgjengelige i produktvisningen.

1. Fra Shopify POS-appen trykker du på > Produkter.

2. I søkefeltet skriver du inn navnet på produktet.

3. Trykk på produktet.

4. Hvis produktet har varianter, trykker du på en variant.

Produktet legges til i handlekurven.

Legg til en tilpasset salgsvare i handlekurven

Hvis en kunde ønsker å kjøpe en vare, men du ikke finner den i Shopify POS-appen, kan du fremdeles selge den til dem ved å opprette et egendefinert salgsprodukt.

Steg:

1. Fra Shopify POS-appen trykker du på > Hjem.

2. Trykk på Legg til tilpasset salg.

3. Valgfritt: Legg til en tittel og juster antallet.

4. Legg til prisen.

5. Trykk Legg i handlekurv.

Du kan nå fullføre salget eller legge til andre varer i handlekurven.

Bruk en handlekurvrabatt

1. I Shopify POS trykker du på Legg til rabatt.

2. Trykk på Beløp, Prosent (%) eller Prisoverstyring.

3. Fyll inn feltene, og trykk på Lagre.

Handlekurvrabatter endrer delsummen som vises i handlekurven. Den vanlige utsalgsprisen for bestillingen vises under delsummen.

Bruk en ordrelinjerabatt

1. I Shopify POS trykker du på produktets navn.

2. Trykk på Bruk rabatt.

3. Trykk på Beløp, Prosent (%) eller Prisoverstyring.

4. Fyll inn feltene, og trykk på Lagre.

5. Trykk på Lagre.

Produktprisen i handlekurven oppdateres når rabatten brukes. Den vanlige salgsverdien til produktet vises under den rabatterte prisen.

Fjern avgiften på en vare

Du kan fjerne avgiften fra en vare du selger. Du må kanskje gjøre dette hvis kunden har skattefritaksstatus eller hvis avgiften ikke gjelder for varen.

Steg:

1. Legg til varen i handlekurven.

2. Trykk på varen.

3. Trykk på avgiften for å deaktivere den.

Skriv ut en kvittering på nytt

1. Fra Shopify POS-appen trykker du på og deretter Bestillinger.

2. Trykk på bestillingen du ønsker å skrive ut en kvittering for.

3. Trykk på Kvittering > Skriv ut kvittering.

Skriv ut en gavekvittering for et fullført salg

Steg:

1. Fra Shopify POS-appen trykker du på og deretter Bestillinger.

2. Trykk på bestillingen.

3. Trykk på kvittering > Byttelapp.

Send handlekurvdetaljer til kunden på e-post

1. Fra Shopify POS-kassen, kan du legge til kundens valg av produkter i handlekurven.

2. Valgfritt: Tilpass handlekurven etter behov.

3. Når du er klar til å sende e-posten, trykker du Flere handlinger

4. Trykk på Send handlekurv.

5. Angi kundens e-postadresse.

1. Valgfritt: Angi en melding som skal inkluderes i e-posten.
  1. Trykk på Send.