Hurtigreferanse - behandling av et salg

Bruk denne siden som en hurtigreferanse ved behandling av salg på POS.

Lås iPad-skjermen

Låsing av skjermen når du går bort fra iPad-en er en god sikkerhetspraksis.

For å låse skjermen, trykker du på i Shopify POS-appen og trykker på Lås skjerm.

Legg til en vare i handlekurven

Dersom du har flere utsalgssteder, vil kun produktene som lagerføres på Shopify POS-enhetens tilordnede plassering være tilgjengelige i produktvisningen.

Steg:

1. Trykk på Produkter fra Shopify POS-appen.
  2. I søkefeltet skriver du inn navnet på produktet.
  3. Trykk på produktet.
  4. Hvis produktet har varianter, trykker du på en variant.

Produktet legges til i handlekurven.

Legg til en tilpasset salgsvare i handlekurven

Hvis en kunde ønsker å kjøpe en vare, men du ikke finner den i Shopify POS-appen, kan du fremdeles selge den til dem ved å opprette et egendefinert salgsprodukt.

Steg:

1. Trykk på Hjem fra Shopify POS-appen.
  2. Trykk på Legg til tilpasset salg.
  3. Valgfritt: Legg til en tittel og juster antallet.
  4. Legg til prisen.
  5. Trykk Legg i handlekurv.

Du kan nå fullføre salget eller legge til andre varer i handlekurven.

Legg til en egendefinert avgift

Du kan legge til egendefinerte avgifter, som belastninger for lokal levering eller tilpasningsgebyrer, i kundens handlekurv. Du kan lagre forhåndsinnstilte egendefinerte avgiftsfelt i smart-rutenettet. Bare én egendefinert avgift kan legges til i en handlekurv. For å legge til flere avgifter, må du legge til totalbeløpet som én egendefinert avgift.

Steg:

1. Trykk på feltet Tollavgift i smart-rutenettet ditt.
  2. Sjekk beløpet og trykk på Lagre.

Hvis du vil fjerne en tollavgift, trykker du på feltet Fjern avgift i smart-rutenettet ditt.

Bruk en handlekurvrabatt

Handlekurvrabatter endrer totalbeløpet som vises i handlekurven. Den vanlige utsalgsprisen for bestillingen vises under delsummen.

Bruk en ordrelinjerabatt

1. I Shopify POS trykker du på produktets navn.

2. Trykk på Bruk rabatt.

3. Trykk på Beløp eller Prosentandel (%).

4. Fyll inn feltene, og trykk på Lagre.

5. Trykk på Lagre.

Produktprisen i handlekurven oppdateres når rabatten brukes. Den vanlige utsalgsprisen for produktet viser under den rabatterte prisen.

Fjern avgiften på en vare

Du kan fjerne avgiften fra en vare du selger. Det kan hende du må gjøre dette hvis kunden er fritatt for avgifter, eller hvis avgifter ikke er pålagt varen.

Steg:

1. Legg til varen i handlekurven.
  2. Trykk på varen.
  3. Trykk på avgiften for å fjerne den.

Skriv ut en kvittering på nytt

1. Trykk på Bestillinger fra Shopify POS-appen.
  2. Trykk på bestillingen du ønsker å skrive ut en kvittering for.
  3. Trykk på Kvittering > Skriv ut kvittering.

Skriv ut en gavekvittering for et fullført salg

Steg:

Send handlekurvdetaljer til kunden på e-post

1. Fra Shopify POS-kassen, kan du legge til kundens valg av produkter i handlekurven.
  2. Valgfritt: Tilpass handlekurven etter behov.
  3. Trykk på for å åpne Flere handlinger når du er klar til å sende e-postmeldingen.
  4. Trykk på Send på e-post til kunden.
  5. Angi kundens e-postadresse.

6. Valgfritt: Angi en melding som skal inkluderes i e-posten.

7. Trykk på Send.

Vis produktanbefalinger

Du kan vise produktanbefalinger direkte i handlekurven. Du kan legge til et produktanbefalingsfelt i smart-rutenettet eller vise produktanbefalinger gjennom Flere handlinger-menyen.

Steg:

1. Fra Shopify POS-appen trykker du Flere handlinger.
  2. Trykk på Vis anbefalte produkter.
  3. Trykk på et produkt for å legge det til i handlekurven.