Shopify POS ofte stilte spørsmål

Hvilke iOS-enheter fungerer Shopify POS med?

Den helt nye Shopify POS-appen fungerer med følgende enheter:

Enheter som fungerer med den helt nye Shopify POS-appen
Enhet Beskrivelse
iPhone iPhone 5 eller senere som kjører iOS 11.2 eller høyere
iPad Air Generasjon 2 eller senere som kjører iOS 11.2 eller høyere
iPad Generasjon 5 eller senere som kjører iOS 11.2 eller høyere
iPad mini Generasjon 2 eller senere som kjører iOS 11.2 eller høyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller som kjører iOS 11.2 eller høyere

Hva er forskjellen mellom den helt nye Shopify POS, Shopify POS Classic og POS Pro?

Den helt nye Shopify POS er en oppgradering av Shopify POS Classic-appen, som har en fornyet design og nye funksjoner. Den helt nye Shopify POS-appen er gratis inkludert i alle Shopify-abonnementer.

Shopify POS Pro er et tillegg til helt nye POS som låser opp flere funksjoner for fysiske utsalgssteder. Pro-funksjonene er gratis tilgjengelig for alle abonnementer frem til 31. oktober 2020. Da kan du velge om du ønsker å fortsette å bruke Pro-funksjonene for utsalgsstedene dine for et ekstra månedlig gebyr. Hvis ikke, vil appen automatisk gå tilbake til gratisversjonen av Shopify POS (den helt nye Shopify POS) uten at det krever noen handling fra din side.

Den helt nye Shopify POS vil etterhvert erstatte Shopify POS Classic, men inntil videre vil den klassiske versjonen fortsatt være tilgjengelig for å sikre at bedriftseiere og personalet deres har mulighet til å bli kjent med oppgraderingene.

Hvorfor trenger jeg en Shopify-butikk hvis jeg ikke ønsker å selge på nett?

Shopify-butikken din er der du administrerer informasjon, for eksempel kunder, lagerbeholdning og kontodetaljer, uavhengig av hvor du selger. Shopify POS-appen håndterer aktiviteter som er rettet mot kunder og innstillingene dine for den fysiske butikken.

Hva trenger jeg bortsett fra appen?

Det eneste du må ha er en iPad eller iPhone, Shopify POS-appen, en Shopify-butikk (som du kan opprette i appen) og et produkt å selge. Shopify POS fungerer med et utvalg maskinvare for detaljhandel, slik som kassaapparater, iPad-stativ, kvitteringsskriver og strekkodeskanner, men du kan behandle salg uten disse produktene. Shopify POS maskinvare er tilgjengelig fra Shopify Hardware Store på USAs fastland, Canada, Storbritannia og Irland.

Må jeg selge de samme produktene i den fysiske butikken som jeg gjør på nett?

Nei. Når du legger til produkter i Shopify-administratoren, kan du bestemme om de skal være tilgjengelige på nett, i fysisk butikk eller begge deler.

Fungerer appen i alle land og valutaer?

Nesten. Du kan bruke Shopify POS over hele verden, men butikken din må være basert i et land der Shopify har kompatible betalingsleverandører for kredittkort.

Hvorfor mangler noen (eller alle) produktene mine fra Shopify POS?

Hvis du ikke har lagt til produktene dine i POS-salgskanalen i Shopify-administrator, er de ikke oppført i appen. Hvis du har gjort dette og produktene fremdeles ikke vises, må du sørge for at du er logget på riktig sted.

Hvordan lager jeg produkter kun tilgjengelig på Shopify POS?

Du kan endre tilgjengeligheten til produktene dine fra Produkter-siden i Shopify-administrator.

For å endre tilgjengeligheten til et enkelt produkt klikker du på produktet og redigerer Produkttilgjengelighet slik at kun Utsalgssted er valgt. Klikk på Ferdig og deretter på Lagre.

For å endre tilgjengeligheten til flere produkter velger du produktene du vil redigere, klikker på Handlingerog velger Gjør produkter tilgjengelig. Endre tilgjengeligheten slik at bare Utsalgssted er valgt, og klikk deretter Gjør produkter tilgjengelig.