Shopify POS ofte stilte spørsmål

Hvilke enheter fungerer Shopify POS med?

Shopify POS-appen fungerer med enheter som oppfyller følgende krav:

Enheter som fungerer med Shopify POS-appen
Enhet Beskrivelse
iPhone iPhone 5s eller senere som kjører iOS 12.2 eller høyere
iPad Air Generasjon 2 eller senere som kjører iOS 12.2 eller høyere
iPad Generasjon 5 eller senere som kjører iOS 12.2 eller høyere
iPad mini Generasjon 2 eller senere som kjører iOS 12.2 eller høyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller som kjører iOS 12.2 eller høyere
Android Android-enheter som kjører versjon 5.0 (Lollipop) eller høyere

Tillatelseskrav for iOS 14

Hvis du har oppdatert enheten din til iOS 14 eller nyere og bruker tredjepartsapper for Shopify, kan det hende du må aktivere Sporing mellom nettsteder i iOS-innstillingene. Sporing mellom nettsteder lar tredjepartsapper for Shopify som du har installert i Shopify-administrator forbli sammenkoblet i Shopify Inbox, Shopify Point of Sale og Shopify-mobilappen.

Følg disse stegene for å aktivere sporing på tvers av nettsteder:

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten din
  2. Trykk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktiver Tillat sporing på tvers av nettsteder.

Hva er forskjellen mellom Shopify POS og POS Pro?

Shopify POS er en utsalgsstedsapp som har et bredt utvalg funksjoner som støtter de fysiske utsalgsstedene dine. Shopify POS-appen er inkludert i alle Shopify-abonnementer.

Shopify POS Pro er et tillegg til Shopify POS som låser opp ytterligere funksjoner for fysiske utsalgssteder. Pro-funksjoner er tilgjengelig gjennom en gratis 14-dagers prøveperiode når du begynner å bruke Shopify POS. Deretter kan du velge å fortsette å bruke Pro-funksjoner for utsalgsstedene dine mot en månedlig tilleggsavgift. Hvis ikke, vil appen automatisk bytte tilbake til gratisversjonen av Shopify POS, og ingen handling kreves fra din side.

Hvorfor trenger jeg en Shopify-butikk hvis jeg ikke ønsker å selge på nett?

Shopify-butikken din er der du administrerer informasjon, for eksempel kunder, lagerbeholdning og kontodetaljer, uavhengig av hvor du selger. Shopify POS-appen håndterer aktiviteter som er rettet mot kunder og innstillingene dine for den fysiske butikken.

Hva trenger jeg bortsett fra appen?

Det eneste du må ha er en støttet enhet, Shopify POS-appen, en Shopify-butikk (som du kan opprette fra appen), og et produkt å selge. Shopify POS fungerer med et utvalg maskinvare for detaljhandel, slik som kassaapparater, iPad-stativ, kvitteringsskriver og strekkodeskanner, men du kan behandle salg uten disse produktene. Shopify POS maskinvare er tilgjengelig fra Shopify Hardware Store på USAs fastland, Canada, Storbritannia og Irland.

Hva er en ansatt-PIN-kode?

Shopify POS introduserer ansatt-PIN-koder, som er et unikt, firesifret personlig identifikasjonsnummer (PIN) for å få tilgang til Shopify POS-appen.

Når et pålogget personalmedlem behandler en betaling gjennom Shopify POS, knyttes personalnavnet deres til bestillingen. Du kan se hvilket personalmedlem som har behandlet en bestilling på bestillingens detaljvisning i Shopify POS, og i bestillingens tidslinje i Shopify-administrator.

Hvis du er usikker på hvilken PIN-kode som er tilordnet et personalmedlem, kan du angi en ny ansatt-PIN-kode i administrator.

Steg:

1. Gå til innstillinger i Shopify-administrator.
  2. Klikk på Brukere og tillatelser.
  3. Klikk på personalkontonavnet du vil redigere.
  4. I seksjonen Point of sale-tilgang aktiverer du tillatelsen Gi Point of sale-tilgang til dette personalmedlemmet.
  5. I seksjonen for PIN-kode angir du en firesifret PIN-kode eller klikker på Generer ny PIN-kode, slik at personalmedlemmet kan bruke PIN-koden til å logge på Shopify POS.
  6. Klikk på Lagre.

Må jeg selge de samme produktene i den fysiske butikken som jeg gjør på nett?

Nei. Når du legger til produkter i Shopify-administratoren, kan du bestemme om de skal være tilgjengelige på nett, i fysisk butikk eller begge deler.

Fungerer appen i alle land og valutaer?

Nesten. Du kan bruke Shopify POS over hele verden, men butikken din må være basert i et land der Shopify har kompatible betalingsleverandører for kredittkort.

Hvorfor mangler noen (eller alle) produktene mine fra Shopify POS?

Hvis du ikke legger til produktene dine i POS-salgskanalen i Shopify-administrator vil de ikke være oppført i appen. Hvis du har lagt til produktene og de fortsatt ikke vises, må du sjekke at du er logget inn på riktig lokalisasjon.

Hvordan lager jeg produkter kun tilgjengelig på Shopify POS?

Du kan endre tilgjengeligheten til produktene dine fra Produkter-siden i Shopify-administrator.

For å endre tilgjengeligheten til et enkelt produkt klikker du på produktet og redigerer Produkttilgjengelighet slik at kun Utsalgssted er valgt. Klikk på Ferdig og deretter på Lagre.

For å endre tilgjengeligheten til flere produkter velger du produktene du vil redigere, klikker på Handlingerog velger Gjør produkter tilgjengelig. Endre tilgjengeligheten slik at bare Utsalgssted er valgt, og klikk deretter Gjør produkter tilgjengelig.

Hvilke språk støtter Shopify POS?

Shopify POS støtter følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Malay
  • Norsk (bokmål)
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk

For å endre språk i Shopify POS-appen må du endre språket på iOS-enheten gjennom iOS-innstillingene.

Steps:

Andre språk som ikke er oppført her kan fungere, men de støttes ikke og kan føre til manglende oversettelser som vises på engelsk som standard.