Ofte stillede spørgsmål om Shopify POS

Hvilke iOS-enheder fungerer Shopify POS med?

Bemærk: Fra og med 2. februar 2020 vil Shopify POS-appen ikke længere understøtte iOS 10. Du kan fortsætte brugen af appen efter denne dato, men du kan ikke opdatere den. Hvis du vil udnytte fejlrettelser og nye funktioner, skal du opdatere din enhed til iOS 11. Hvis dette ikke er muligt, skal du begynde at bruge Shopify POS på en anden enhed, der har iOS 11 eller derover.

Den helt nye Shopify POS-app kan bruges på alle iOS-enheder, der opfylder følgende krav:

Enheder, der kan bruges med den helt nye Shopify POS-app
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 5s eller nyere, som bruger iOS 11.4 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iOS 11.4 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iOS 11.4 eller nyere
iPad mini Generation 2 eller nyere med iOS 11.4 eller nyere
iPad Pro Alle modeller af iPad Pro med iOS 11.4 eller nyere

Bemærk: Den helt nye Shopify POS-app understøtter ikke iOS-betaversioner.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Ping, Shopify POS og Shopify-mobilappen.

For at aktivere Sporing på tværs af websites skal du gøre følgende:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Ping.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Hvad er forskellen på det helt nye Shopify POS, Shopify POS Classic og POS Pro?

Det helt nye Shopify POS er en opgradering af Shopify POS Classic-appen, som har et helt nyt design og nye funktioner. Den helt nye Shopify POS-app er inkluderet i alle Shopify-abonnementsordninger.

Shopify POS Pro er en tilføjelse til det helt nye POS, som giver adgang til ekstra funktioner for fysiske butikker. Pro-funktionerne er gratis med alle abonnementer indtil den 31. oktober 2020. Du kan vælge at fortsætte med Pro-funktionerne til dine detailforretninger efter denne dato til et månedligt gebyr. Hvis du ikke vil fortsætte, vender appen automatisk tilbage til den gratis version af Shopify POS (det helt nye Shopify POS) – dette kræver ingen handlinger fra dig.

Det helt nye Shopify POS vil på sigt erstatte Shopify POS Classic, men på nuværende tidspunkt er den klassiske version stadig tilgængelig, så virksomhedsejere og deres medarbejdere har tid til at lære opgraderingerne at kende.

Hvorfor har jeg brug for en Shopify-butik, hvis jeg ikke vil sælge online?

Din Shopify-butik er stedet, hvor du administrerer oplysninger, som f.eks. kunder, lagerbeholdning og kontooplysninger, uanset hvor du sælger. Shopify POS-appen håndterer kundeorienterede aktiviteter og dine indstillinger for butikken.

Hvad har jeg brug for, ud over appen?

Det eneste væsentlige er en iPad eller iPhone, Shopify POS-appen, en Shopify-butik (som du kan oprette i appen) og et produkt, du ønsker at sælge. Shopify POS kan bruges sammen med en række forskellige typer detailhardware, f.eks. en kontantskuffe, iPad-stander, kvitteringsprinter og stregkodescanner, men du kan godt gennemføre salg uden disse ting. Shopify POS-hardware fås i Shopifys hardwarebutik i det kontinentale USA, Canada, Storbritannien og Irland.

Skal jeg sælge de samme produkter i butikken, som jeg gør online?

Nej. Når du tilføjer produkter i din Shopify-administrator, kan du beslutte, om du vil gøre dem tilgængelige online, i din fysiske butik eller begge dele.

Fungerer appen i alle lande og med alle valutaer?

Næsten. Du kan bruge Shopify POS verden over, men din butik skal have adresse i et land, hvor Shopify har understøttede udbydere af kreditkortbetaling.

Hvorfor mangler nogle (eller alle) mine produkter i Shopify POS?

Dine produkter vises ikke i appen, hvis du ikke har føjet dem til POS-salgskanalen i Shopify-administratoren. Hvis de stadig ikke vises, selvom du har tilføjet dem, skal du kontrollere, at du er logget ind på den rigtige lokation.

Hvordan gør jeg produkter kun tilgængelige på Shopify POS?

Du kan ændre dine produkters tilgængelighed på siden Produkter i din Shopify-administrator.

Hvis du vil ændre tilgængeligheden for et enkelt produkt, skal du klikke på produktet og redigere Produkttilgængeligheden, så der kun er valgt Kassesystem (POS). Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Hvis du vil ændre tilgængeligheden for flere produkter, skal du vælge de produkter, du vil redigere. Klik derefter på Handlinger, og vælg Gør produkter tilgængelige. Rediger tilgængeligheden, så der kun er valgt Kassesystem (POS), og klik derefter på Gør produkter tilgængelige.