Ofte stillede spørgsmål om Shopify POS

Hvilke enheder fungerer Shopify POS med?

Shopify POS-appen kan bruges med enheder, der opfylder følgende krav:

Enheder, der fungerer sammen med Shopify POS-appen
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 7 eller nyere, som bruger iOS 15 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad mini Generation 4 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller med iPadOS 15 eller nyere
Android Telefon eller tablet med den officielle Android-version 10.0 eller nyere

Shopify POS-appen er kun tilgængelig til iOS- og Android-enheder. Den er ikke tilgængelig til stationære computere.

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke betaoperativsystemet. Af sikkerhedsmæssige hensyn understøttes Shopify POS ikke for operativsystemer, der er modificeret ved hjælp af "jailbreaking", "rooting" eller andre lignende teknikker. Vi opfordrer kraftigt alle brugere til at holde deres operativsystemer opdaterede, så dine data er beskyttet bedst muligt.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-appen.

For at aktivere sporing på tværs af websites skal du gennemføre følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Hvorfor skal jeg opdatere min Shopify POS-app?

Du er forpligtet til at holde Shopify POS-appen opdateret hver 180. dag. Softwareopdateringer giver dig de nyeste funktioner og hjælper dig med at undgå problemer forårsaget af forældet software. Aktivér automatiske opdateringer, hvis du ikke vil miste adgangen til Shopify POS-appen.

Hvad er forskellen på Shopify POS og POS Pro?

Shopify POS er en Point of Sale-app med en lang række funktioner, der understøtter din fysiske butik. Shopify POS-appen er tilgængelig på alle abonnementsordninger.

Shopify POS Pro er en tilføjelse til Shopify POS, som adgang til ekstra funktioner for fysiske butikker. Pro-funktionerne er tilgængelige i en gratis 3-dages prøveperiode, når du begynder at bruge Shopify POS. Du kan vælge at fortsætte med Pro-funktionerne til dine detailforretninger efter denne periode til et månedligt gebyr. Hvis du ikke vil fortsætte, vender appen automatisk tilbage til den gratis version af Shopify POS – det kræver ingen handlinger fra dig.

Hvorfor har jeg brug for en Shopify-butik, hvis jeg ikke vil sælge online?

Din Shopify-butik er stedet, hvor du administrerer oplysninger, som f.eks. kunder, lagerbeholdning og kontooplysninger, uanset hvor du sælger. Shopify POS-appen håndterer kundeorienterede aktiviteter og dine indstillinger for butikken.

Hvad har jeg brug for, ud over appen?

Det eneste, du skal bruge, er en understøttet enhed, Shopify POS-appen, en Shopify-butik (som du kan oprette i appen) og et produkt, du ønsker at sælge. Shopify POS kan bruges sammen med en række forskellige typer detailhardware, f.eks. en kontantskuffe, iPad-stander, kvitteringsprinter og stregkodescanner, men du kan godt gennemføre salg uden disse ting. Shopify POS-hardware fås i Shopifys hardwarebutik i bestemte lande. Få mere at vide ved at besøge Shopifys hardwarebutik.

Hvad er en pinkode til medarbejder?

Shopify POS præsenterer pinkoder til medarbejdere, som er unikke 4-cifrede pinkoder, der giver adgang til Shopify POS-appen.

Når en medarbejder, der er logget ind, behandler en betaling via Shopify POS, er medarbejderens navn knyttet til den pågældende ordre. Du kan se, hvilken medarbejder der har behandlet en ordre, i detaljevisningen til ordren i Shopify POS, og på ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Hvis du er i tvivl om, hvilke pinkoder, der er tildelt dine medarbejdere, kan du angive en ny pinkode til medarbejdere i administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Brugere og tilladelser.
  3. Klik på den medarbejderkonto, du vil redigere.
  4. Aktivér tilladelsen Giv denne medarbejder POS-adgang i afsnittet POS-adgang.
  5. I afsnittet Pinkode skal du angive en 4-cifret pinkode eller klikke på Opret ny pinkode, så den pågældende medarbejder kan bruge denne pinkode til at logge ind på Shopify POS.
  6. Klik på Gem.

Skal jeg sælge de samme produkter i butikken, som jeg gør online?

Nej. Når du tilføjer produkter i din Shopify-administrator, kan du beslutte, om du vil gøre dem tilgængelige online, i din fysiske butik eller begge dele.

Fungerer appen i alle lande og med alle valutaer?

Næsten. Du kan bruge Shopify POS verden over, men din butik skal have adresse i et land, hvor Shopify har understøttede udbydere af kreditkortbetaling.

Hvorfor mangler nogle (eller alle) mine produkter i Shopify POS?

Dine produkter vises ikke i appen, hvis du ikke tilføjer dem i POS-salgskanalen i Shopify-administrator. Hvis de stadig ikke vises, selvom du har tilføjet dem, skal du kontrollere, at du er logget ind på den rigtige lokation.

Hvordan gør jeg produkter kun tilgængelige på Shopify POS?

Du kan ændre dine produkters tilgængelighed på siden Produkter i din Shopify-administrator.

Hvis du vil ændre tilgængeligheden for et enkelt produkt, skal du klikke på produktet og redigere Produkttilgængeligheden, så der kun er valgt Point of Sale (POS). Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Hvis du vil ændre tilgængeligheden for flere produkter, skal du vælge de produkter, du vil redigere. Klik derefter på Handlinger, og vælg Gør produkter tilgængelige. Rediger tilgængeligheden, så der kun er valgt Point of Sale (POS), og klik derefter på Gør produkter tilgængelige.

Hvilke sprog understøttes af Shopify POS?

Shopify POS understøtter følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Malaysisk
  • Norsk (bokmål)
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk

Hvis du vil ændre sproget i Shopify POS-appen, skal du ændre sproget på din iOS-enhed via dine iOS-indstillinger.

Fremgangsmåde:

Andre sprog, som ikke er angivet her, virker muligvis også, men de understøttes ikke og kan medføre manglende oversættelser, der som standard vises på engelsk.

Hvad skal jeg gøre, hvis min POS-kortlæser bliver stjålet?

Du skal ophæve parringen mellem ubrugte, mistede eller stjålne POS-kortlæsere og Shopify POS-appen.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i POS-appen, og gå til Indstillinger.
  2. Klik på Administrer tilsluttet hardware.
  3. Find kortlæseren, og vælg Glem.
  4. Naviger til Bluetooth-indstillingerne på din iOS- eller Android-enhed, og glem kortlæseren.

Du kan købe Shopify POS-erstatningshardware i Shopifys hardwarebutik.

Hvordan kan jeg beskytte min kortlæser?

Hold din kortlæser sikker ved at gøre følgende:

• Vær opmærksom på mistænkelig adfærd omkring enheder, såsom forsøg fra ukendte personer på at frakoble eller åbne enheder. Bekræft identiteten på tredjeparter, der gør krav på at være reparations- eller vedligeholdelsesmedarbejdere. Shopify servicerer ikke disse enheder personligt.
  • Rapportér mistænkelig adfærd og tegn på, at der er blevet pillet ved en POS-enhed til Shopify-kontoejeren. Eksempler på tegn på, at der er pillet ved eller udskiftet en enhed, omfatter uventede vedhæftede filer eller kabler, der er sluttet til enheden, manglende eller ændrede sikkerhedslabels, ødelagt eller anderledes farvede dele, eller ændringer af serienummeret eller andre eksterne markeringer.
  • Undersøg fra tid til anden dine POS-enheder for at se, om der er pillet ved dem (f.eks. påsætning af kortskimmere på enheder), eller om de er udskiftet (ved f.eks. at tjekke serienummeret eller andre af enhedens kendetegn for at bekræfte, at det ikke er blevet udskiftet med en anden enhed). Brug ikke POS-enheder, der er blevet pillet ved, før de er blevet undersøgt.

Du er ansvarlig for vedligeholdelse af lagerbeholdningen for POS-kortlæseren i butiksadministrationsgrænsefladen.

Hvis der er pillet ved en enhed, skal du fjerne den fra din POS-enhed i indstillingsgrænsefladen. Tryk på i POS-appen. Vælg Indstillinger > Administrer tilsluttet hardware, find enheden og vælg Glem.

Hvis en manipuleret enhed bruges til registrering af betalingsdata, kan kreditkortdata være blevet stjålet.Du er ansvarlig for at rapportere stjålne betalingsdata til betalingstjenesteudbyderen (og/eller kortbrands) i henhold til din påkrævede proces for håndtering af hændelser og i henhold til PCI DSS's krav om overholdelse af PCI-standarderne.