Ofte stillede spørgsmål om Shopify POS

Hvilke enheder fungerer Shopify POS med?

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke længere iOS 11.4.1 eller ældre. Du kan fortsætte brugen af appen efter denne dato, men du kan ikke opdatere den. Hvis du vil udnytte fejlrettelser og nye funktioner, skal du opdatere din enhed til iOS 12 eller nyere. Hvis dette ikke er muligt, skal du begynde at bruge Shopify POS på en anden enhed, der har iOS 12 eller nyere.

Shopify POS-appen kan bruges med enheder, der opfylder følgende krav:

Enheder, der fungerer sammen med Shopify POS-appen
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 5s eller nyere, som bruger iOS 12.2 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad mini Generation 2 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad Pro Alle modeller af iPad Pro med iOS 12.2 eller nyere
Android Android-enhed, der bruger version 7.0 (Nougat) eller nyere

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke iOS-betaversioner.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-mobilappen.

For at aktivere Sporing på tværs af websites skal du gøre følgende:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Hvad er forskellen på Shopify POS og POS Pro?

Shopify POS er en Point of Sale-app, der han en lang række funktioner, der understøtter din fysiske butik. Shopify POS-appen er inkluderet i alle Shopify-abonnementsordninger.

Shopify POS Pro er en tilføjelse til Shopify POS, som adgang til ekstra funktioner for fysiske butikker. Pro-funktionerne er tilgængelige i en gratis 14-dages prøveperiode, når du begynder at bruge Shopify POS. Du kan vælge at fortsætte med Pro-funktionerne til dine detailforretninger efter denne periode til et månedligt gebyr. Hvis du ikke vil fortsætte, vender appen automatisk tilbage til den gratis version af Shopify POS – det kræver ingen handlinger fra dig.

Hvorfor har jeg brug for en Shopify-butik, hvis jeg ikke vil sælge online?

Din Shopify-butik er stedet, hvor du administrerer oplysninger, som f.eks. kunder, lagerbeholdning og kontooplysninger, uanset hvor du sælger. Shopify POS-appen håndterer kundeorienterede aktiviteter og dine indstillinger for butikken.

Hvad har jeg brug for, ud over appen?

Det eneste, du skal bruge, er en understøttet enhed, Shopify POS-appen, en Shopify-butik (som du kan oprette i appen) og et produkt, du ønsker at sælge. Shopify POS kan bruges sammen med en række forskellige typer detailhardware, f.eks. en kontantskuffe, iPad-stander, kvitteringsprinter og stregkodescanner, men du kan godt gennemføre salg uden disse ting. Shopify POS-hardware fås i Shopifys hardwarebutik i det kontinentale USA, Canada, Storbritannien og Irland.

Hvad er en pinkode til medarbejder?

Shopify POS præsenterer pinkoder til medarbejdere, som er unikke 4-cifrede pinkoder, der giver adgang til Shopify POS-appen.

Når en medarbejder, der er logget ind, behandler en betaling via Shopify POS, er medarbejderens navn knyttet til den pågældende ordre. Du kan se, hvilken medarbejder der har behandlet en ordre, i detaljevisningen til ordren i Shopify POS, og på ordrens tidslinje i din Shopify-administrator.

Hvis du er i tvivl om, hvilke pinkoder, der er tildelt dine medarbejdere, kan du angive en ny pinkode til medarbejdere i administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Gå til indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Brugere og tilladelser.
  3. Klik på den medarbejderkonto, du vil redigere.
  4. Aktivér tilladelsen Giv denne medarbejder POS-adgang i afsnittet POS-adgang.
  5. I afsnittet Pinkode skal du angive en 4-cifret pinkode eller klikke på Opret ny pinkode, så den pågældende medarbejder kan bruge denne pinkode til at logge ind på Shopify POS.
  6. Klik på Gem.

Skal jeg sælge de samme produkter i butikken, som jeg gør online?

Nej. Når du tilføjer produkter i din Shopify-administrator, kan du beslutte, om du vil gøre dem tilgængelige online, i din fysiske butik eller begge dele.

Fungerer appen i alle lande og med alle valutaer?

Næsten. Du kan bruge Shopify POS verden over, men din butik skal have adresse i et land, hvor Shopify har understøttede udbydere af kreditkortbetaling.

Hvorfor mangler nogle (eller alle) mine produkter i Shopify POS?

Dine produkter vises ikke i appen, hvis du ikke tilføjer dem i POS-salgskanalen i Shopify-administrator. Hvis de stadig ikke vises, selvom du har tilføjet dem, skal du kontrollere, at du er logget ind på den rigtige lokation.

Hvordan gør jeg produkter kun tilgængelige på Shopify POS?

Du kan ændre dine produkters tilgængelighed på siden Produkter i din Shopify-administrator.

Hvis du vil ændre tilgængeligheden for et enkelt produkt, skal du klikke på produktet og redigere Produkttilgængeligheden, så der kun er valgt Point of Sale (POS). Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Hvis du vil ændre tilgængeligheden for flere produkter, skal du vælge de produkter, du vil redigere. Klik derefter på Handlinger, og vælg Gør produkter tilgængelige. Rediger tilgængeligheden, så der kun er valgt Point of Sale (POS), og klik derefter på Gør produkter tilgængelige.

Hvilke sprog understøttes af Shopify POS?

Shopify POS understøtter følgende sprog:

• Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Tjekkisk
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Malaysisk
  • Norsk (bokmål)
  • portugisisk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Spansk
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk

Hvis du vil ændre sproget i Shopify POS-appen, skal du ændre sproget på din iOS-enhed via dine iOS-indstillinger.

Steps:

Andre sprog, som ikke er angivet her, virker muligvis også, men de understøttes ikke og kan medføre manglende oversættelser, der som standard vises på engelsk.