Kom godt i gang

Hvis du bruger Shopify POS, skal du starte med at vælge den hardware, du har brug for til at acceptere betalinger ved hjælp af kontanter, kort eller begge dele. Vælg derefter specialiseret detailhardware, der passer til din virksomheds behov, som f.eks. stregkodescannere, kvitteringsprintere og kasseapparater.

Du kan også bruge leveringshardware, såsom labelprintere og vægte, til at gøre klargøringsprocessen hurtigere.

Krav til enheder – Shopify POS-hardware

Shopify POS-appen kan bruges med enheder, der opfylder følgende krav:

Enheder, der fungerer sammen med Shopify POS-appen
Enhed Beskrivelse
iPhone iPhone 7 eller nyere, som bruger iOS 15 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Generation 5 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad mini Generation 4 eller nyere med iPadOS 15 eller nyere
iPad Pro Alle iPad Pro-modeller med iPadOS 15 eller nyere
Android Telefon eller tablet med den officielle Android-version 10.0 eller nyere

Shopify POS-appen er kun tilgængelig til iOS- og Android-enheder. Den er ikke tilgængelig til stationære computere.

Bemærk: Shopify POS-appen understøtter ikke betaoperativsystemet. Af sikkerhedsmæssige hensyn understøttes Shopify POS ikke for operativsystemer, der er modificeret ved hjælp af "jailbreaking", "rooting" eller andre lignende teknikker. Vi opfordrer kraftigt alle brugere til at holde deres operativsystemer opdaterede, så dine data er beskyttet bedst muligt.

Krav til tilladelser i iOS 14

Hvis du har opdateret din enhed til iOS 14 eller nyere og bruger Shopify-apps fra tredjeparter, skal du muligvis aktivere Sporing på tværs af websites i dine iOS-indstillinger. Sporing på tværs af websites giver Shopify-apps fra tredjeparter, som du har installeret i din Shopify-administration, være knyttet til Shopify Inbox, Shopify POS og Shopify-appen.

For at aktivere sporing på tværs af websites skal du gennemføre følgende trin:

1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Shopify, Shopify POS eller Shopify Inbox.
  3. Aktivér Tillad sporing på tværs af websites.

Vælg din Shopify POS-hardware

Afhængigt af din virksomhed kan den type hardware, du har brug for, være lidt anderledes:

Anbefalinger til Shopify POS-hardware baseret på din virksomhed
Hvis du kører... Skal du muligvis bruge...
En pop op-butik, events, afslappet deltidssalg En understøttet enhed + kortlæser
En permanent detaillokation En understøttet enhed + kortlæser + kvitteringsprinter
Flere butikker eller et varehus En understøttet enhed + kortlæser + kvitteringsprinter + stregkodescanner + kontantskuffe

Du kan vælge en række forskellige komponenter til dit Shopify POS-system, afhængigt af hvilke betalingsmetoder du accepterer og dine forretningsbehov.

Alle ovenstående valgmuligheder giver mulighed for flere "terminaler" på en enkelt lokation. Der er ingen grænse for, hvor mange POS-stationer, du kan have på en bestemt lokation.

Hvor kan man købe hardware?

Hvis du befinder dig i USA og har aktiveret Shopify Payments, kan du vælge hardware fra Point of Sale-kanalen > Hardwarebutik i Shopify-administratoren og derefter gå til betaling via den Shopify-hardwarebutik, der er baseret på din lokation.

Du kan købe hardware fra Shopifys hardwarebutikker:

Understøttet hardware

Tilgængeligheden af understøttet hardware fra Shopifys hardwarebutik varierer fra land til land.

Hvis du ikke befinder dig i et land med en Shopifys hardwarebutik, skal du se siden med understøttet hardware eller en af de individuelle hardwaresider for at finde de understøttede modelnumre og købe hardware af en godkendt tredjepartsforhandler efter eget valg.

30-dages returpolitik

Al hardware, som er købt hos Shopify, har en 30-dages returpolitik. Dette gælder dog ikke kortlæsere.

Sørg for, at du udfylder den korrekte returformular for dit land, når du returnerer en vare:

Se enhederne på dit Shopify POS-netværk

Du kan få adgang til en liste over den hardware, der er sluttet til dit netværk, ved at trykke på på siden Hardware og derefter trykke på Administrer tilsluttet hardware.