Kvitteringsprintere

For at udskrive papirkvitteringer skal din detailopsætning omfatte følgende:

• Shopify POS på en kompatibel enhed
  • en understøttet kvitteringsprinter

Understøttede printermodeller

Understøttede modeller af kvitteringsprintere:

Tilgængelighed af kvitteringsprintermodeller efter land.
Kvitteringsprinter Modelnummer Tilgængelighed
Star Micronics Bluetooth-kvitteringsprinter Star TSP143IIIBI Belgien, Canada, Danmark, Finland, Holland, Irland, Singapore, Spanien, Storbritannien, Tyskland, USA
Star Micronics Wi-Fi-kvitteringsprinter Star TSP143IIIW Belgien, Canada, Danmark, Finland, Holland, Irland, Spanien, Storbritannien, Tyskland, USA
Kabelforbundet Star Micronics-kvitteringsprinter Star TSP143IIILAN (39463110) Canada, Irland, Storbritannien, USA
Star Micronics LAN-kvitteringsprinter TSP143IVUE Canada, Irland, Storbritannien, USA
Epson OmniLink Bluetooth/LAN/USB-kvitteringsprinter TM-m30III Belgien, Canada, Danmark, Finland, Holland, Irland, Spanien, Storbritannien, Tyskland, USA
Epson-kvitteringsprinter TM-m30II Australien, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Irland, Nederlandene, New Zealand, Singapore, Spanien, Storbritannien, USA, Tyskland
Epson FP-81II RT-pakke FP-81II RT Italien
Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinter mCP31L Irland, Storbritannien, Storbritannien
mLB31LB Irland, Storbritannien, Storbritannien

Vær opmærksom på modelnavne

Hvis du køber LAN-kvitteringsprinteren, kan du opleve, at navnet på forsiden af printeren er angivet som TSP100. Det er ingen grund til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den enkelte model, men på hele serien af printere fra Star Micronics.

Hvis du vil bekræfte din printers præcise modelnummer, skal du kigge efter en label, der typisk sidder under printeren. Denne label viser:

• modelområde (TSP100)
  • serienummer
  • effekt
  • modelnummer

Tilslut printerkablerne

To kabler med connectors, der ligner hinanden, leveres sammen med et tilpasset detailsæt fra Shopify. Det ene kabel forbinder printeren med kontantskuffen, mens det andet kabel forbinder printeren til din router. Sørg for at bruge det rigtige kabel.

Kvitteringsprinter til kontantskuffe:

Kabel – Shopify POS-kvitteringsprinter til kontantskuffe

Kvitteringsprinter til router:

Kabel – Shopify POS-kvitteringsprinter til router

Indstil en printer som standardprinter til udskrivning af kvitteringer

Når du tilslutter en printer, indstilles den automatisk som standardprinter til udskrivning af kvitteringer. Du kan ikke udskrive kvitteringer, hvis standardprinteren ikke er tilgængelig. Du kan ændre standardprinteren fra Shopify POS, hvis du har mere end én printer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i Shopify POS, og tryk derefter på Administrer tilsluttet hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil indstille som standardprinter, under Kvitteringsprintere.

3. Aktivér muligheden Standardkvitteringsprinter.

Udskriv en testkvittering

Når du har opsat din kvitteringsprinter, udskrives der en kort diagnostisk rapport. Herefter skal du udskrive en testkvittering for at kontrollere, at alt fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i Shopify POS, og tryk derefter på Administrer tilsluttet hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil teste.

3. Tryk på Afprøv kvitteringsprinter.

I dette afsnit

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis