Kvitteringsprintere

For at udskrive papirkvitteringer skal du have konfigureret din detailopsætning til at indeholde følgende:

• Shopify POS på en kompatibel enhed
  • en understøttet kvitteringsprinter

Understøttede printermodeller

Understøttede modeller af kvitteringsprintere:

Tilgængelighed af kvitteringsprintermodeller efter land.
Kvitteringsprinter Farveindstillinger Modelnummer Tilgængelighed
Star Micronics Bluetooth-kvitteringsprinter Hvid-grå og sort-grå Star TSP143IIIBT (39472110) USA, Canada, Storbritannien og Irland
Star Micronics Wi-Fi-kvitteringsprinter Hvid-grå og sort-grå Star TSP143IIIW USA, Canada, Storbritannien og Irland
Kabelforbundet Star Micronics-kvitteringsprinter Hvid-grå og sort-grå Star TSP100IIILAN (39463110) USA, Canada, Storbritannien og Irland
Epson Bluetooth-printer Sort TM-m30II Tyskland, EU, Australien og New Zealand

Vær opmærksom på modelnavne

Hvis du køber LAN-kvitteringsprinteren, kan du opleve, at navnet på forsiden af printeren er angivet som TSP100. Det er ingen grund til bekymring, da nummeret ikke er navnet på den enkelte model, men på hele serien af printere fra Star Micronics.

Hvis du vil bekræfte din printers præcise modelnummer, skal du kigge efter en label, der typisk sidder under printeren. Denne label viser:

• modelområde (TSP100)
  • serienummer
  • effekt
  • modelnummer (100IIILAN)

Tilslut printerkablerne

To kabler med connectors, der ligner hinanden, leveres sammen med et tilpasset detail-kit fra Shopify. Det ene kabel forbinder printeren med kontantskuffen, mens det andet kabel forbinder printeren til din router. Sørg for at bruge det rigtige kabel.

Kvitteringsprinter til kontantskuffe:

Kabel – Shopify POS-kvitteringsprinter til kontantskuffe

Kvitteringsprinter til router:

Kabel – Shopify POS-kvitteringsprinter til router

Indstil en printer som standardprinter til udskrivning af kvitteringer

Når du tilslutter en printer, indstilles den automatisk som standardprinter til udskrivning af kvitteringer. Du kan ikke udskrive kvitteringer, hvis standardprinteren ikke er tilgængelig. Du kan ændre standardprinteren fra Shopify POS, hvis du har mere end én printer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i Shopify POS, og tryk derefter på Administrer tilsluttet hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil indstille som standardprinter, under Kvitteringsprintere.

3. Aktivér muligheden Standardkvitteringsprinter.

Udskriv en testkvittering

Når du har opsat din kvitteringsprinter, udskrives der en kort diagnostisk rapport. Herefter skal du udskrive en testkvittering for at kontrollere, at alt fungerer.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på i Shopify POS, og tryk derefter på Administrer tilsluttet hardware.

2. Tryk på den printer, som du vil teste.

3. Tryk på Afprøv kvitteringsprinter.