Star Micronics MCW10 Wireless LAN-enhed

Betingelser

Hvis du vil bruge denne hardware sammen med din Shopify-butik, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal bruge Shopify POS-appen
  • have en kompatibel iPad eller iPhone med iOS 12.2 eller nyere
  • have Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren eller Star Micronics TSP143IVUE-kvitteringsprinteren

Hvor kan man købe Star Micronics MCW10 Wireless LAN-enheden?

Star Micronics MCW10 Wireless LAN-enheden kan købes i Shopifys hardwarebutik. Kvalificerede printeren kan tilkøbes eller indgå i en kvitteringsprinterpakke.

Shopify-shopejere i andre lande kan bruge Star Micronics MCW10 Wireless LAN-enheden, men den sælges ikke via Shopifys hardwarebutik.

Få flere oplysninger i vejledningen, der findes i producentens hardwaremanual.

Forbind din Star Micronics MCW10 Wireless LAN-enhed med en kvitteringsprinter

Du skal forbinde Star Micronics MCW10 Wireless LAN-enheden til en kvitteringsprinter, før du kan bruge enheden. Kompatible kvitteringsprintere omfatter Star Micronics mC-Print3-kvitteringsprinteren og Star Micronics TSP143IVUE-kvitteringsprinteren.

Trin:

1. Sørg for, at kvitteringsprinterens strøm er slukket.
  2. Sæt den ene ende af LAN-kablet i LAN 1-porten på MCW10-enheden. Du kan bruge LAN 2-porten til en ekstra kvitteringsprinter.
  3. Sæt den anden ende af LAN-kablet i Ethernet-porten på kvitteringsprinteren.
  4. Sæt USB-kablet i USB-porten på MCW10-enheden og den anden ende af USB-kablet i kvitteringsprinteren. USB-porten på kvitteringsprinteren er normalt mærket med “iPAD 2.4A”.
  5. Tænd for kvitteringsprinteren.
  6. Tjek, at strøm-LED'en og LAN 1-LED'en er tændt, og at WLAN-LED'en blinker langsomt.

Initialiser netværksindstillingerne for MCW10

Hvis MCW10-enheden har været i brug, eller du gentager tilslutningsprocessen, skal du initialisere enhedens netværksindstillinger, så MCW10 kan oprette forbindelse til et nyt netværk.

Trin:

1. Kontrollér, at enheden er sluttet til kvitteringsprinteren.
  2. Tryk på nulstillingsknappen på siden af enheden, og hold den nede i mindst fem sekunder.
  3. Slip nulstillingsknappen for at påbegynde initialiseringen, når strøm-LED-lampen begynder at blinke, og de andre LED-lampen slukkes.