Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat

Vereisten

Om deze hardware met je Shopify-winkel te gebruiken, moet je aan de volgende vereisten voldoen:

• Je gebruikt de Shopify POS-app.
  • hebben een compatibele iPad of iPhone waarop iOS 12.2 wordt uitgevoerd
  • Je bezit de Star Micronics mC-Print3- en/of de Star Micronics TSP143IVUE-bonprinter.

Waar is het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat te koop?

Het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat is verkrijgbaar in de Shopify Hardware Store samen met gekwalificeerde printers als optionele toevoeging of als onderdeel van een bonprinterbundel.

Shopify-merchants in andere landen kunnen het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat gebruiken, maar het is niet te koop in de Shopify Hardware Store.

Raadpleeg de hardwarehandleiding van de fabrikant voor meer informatie.

Het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat verbinden met een bonprinter

Je kunt het Star Micronics MCW10 Wireless LAN-apparaat pas gebruiken nadat je het hebt verbonden met een bonprinter. De Star Micronics mC-Print3- en de Star Micronics TSP143IVUE-bonprinter zijn compatibel.

Stappen:

1. Schakel de bonprinter uit.
  2. Sluit een uiteinde van de LAN-kabel aan op de LAN 1-poort van de MCW10. Je kunt de LAN 2-poort gebruiken voor een extra bonprinter.
  3. Sluit het andere uiteinde van de LAN-kabel aan op de ethernetpoort van de bonprinter.
  4. Sluit de USB-kabel aan op de USB-poort van de MCW10 en het andere uiteinde van de USB-kabel op de bonprinter. De USB-poort op de bonprinter is over het algemeen gemarkeerd als 'iPAD 2.4A.'
  5. Schakel de bonprinter in.
  6. Controleer of de Power-led en de LAN 1-led branden en of de WLAN-led traag knippert.

De netwerkinstellingen van de MCW10 initialiseren

Initialiseer de netwerkinstellingen van de MCW10-eenheid als deze in gebruik is of je het verbindingsproces herhaalt, zodat de MWC10 verbinding kan maken met een nieuw netwerk.

Stappen:

1. Verbind de eenheid met de bonprinter.

2. Houd de schakelaar voor het opnieuw instellen aan de zijkant van de eenheid ten minste vijf seconden ingedrukt.

3. Laat de schakelaar voor het opnieuw instellen los wanneer de stroomindicator knippert en de andere leds uitgaan, om te beginnen met de initialisatie.