Ondersteunde POS-hardware

Als je winkel in een land met een Shopify Hardware Store is gevestigd, kun je bij deze Shopify Hardware Store ondersteunde hardware kopen.

Als je je niet in een land met een Shopify Hardware Store bevindt, raadpleeg dan de volgende tabellen voor ondersteunde modelnummers en koop hardware bij een geverifieerde externe verkoper naar keuze.

mPop: alles-in-een

Shopify ondersteunt de volgende mPop-modellen:

Referentielijst van ondersteunde Shopify POS-hardware
Hardware-component Kleuroptie Modelnummer Beschikbaarheid
Star® mPOP™ Basic Zwart
wit
39650910
39650810
Canada, Verenigde Staten
Star® mPOP™ met scanner Zwart
wit
39655110
39655010
Canada, Verenigde Staten

Kaartlezers

Shopify ondersteunt de volgende kaartlezers:

Ondersteunde kaartlezers voor Shopify POS
Kaartlezer Modelnummer Beschikbaarheid Betalingsverwerker
Chipkaartlezer S1801 Canada, Verenigde Staten Shopify Payments
Chip- en swipe-lezer n.v.t. Verenigde Staten Shopify Payments
WisePad 3-terminal n.v.t. Australië, België, Denemarken, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Finland Shopify Payments
Chipper 2X BT n.v.t. Verenigde Staten Shopify Payments
Swipe-kaartlezer (audio-ingang) n.v.t. Canada Shopify Payments of een door POS ondersteunde betalingsprovider
Externe kaartterminal n.v.t. Overal De betaling wordt verwerkt door je terminalprovider buiten Shopify.

Kassalades

Shopify ondersteunt de volgende kassaladen:

Ondersteunde kassaladen
Kassalade Kleuropties Modelnummer Beschikbaarheid
Arlo 13"-kassalade Zwart of wit EKDS320 Verenigde Staten
Star Micronics 14"-kassalade Zwart of wit CD4-1416 Canada, Verenigde Staten
VPOS 14"-kassalade Zwart EC350 Australië
Star Micronics' 16"-kassalade Zwart of wit CD3-1616 Canada, Verenigde Staten
Star Micronics' 16"-kassalade Zwart of wit CB-2002FN België, Denemarken, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk
VPOS 16"-kassalade Zwart EC410 Australië, Nieuw-Zeeland
Kingly-kassalade - klein Zwart PS-335-BLK Singapore
Kingly-kassalade - groot Zwart PS-405-BLK Singapore

Barcodescanners

Shopify ondersteunt de volgende barcodescanners:

Beschikbaarheid barcodescanners per land.
Barcodescanner Kleuropties Modelnummer Beschikbaarheid
Socket Mobile 1D-barcodescanner Zwart, wit SocketScan® S700 Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Socket Mobile 2D-barcodescanner Zwart, wit Socket Toch® S740SocketScan® S740 Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

Barcodeprinters

Shopify ondersteunt de volgende barcodeprinters:

Beschikbaarheid barcodeprintermodellen per land.
Barcodeprinter Modelnummer Beschikbaarheid
DYMO LabelWriter® Wireless Labelprinter 2002150 Verenigde Staten en Canada
DYMO LabelWriter® 450 Labelprinter 1752264 Externe retailers
DYMO LabelWriter® 450 Labelprinter Geen Verenigde Staten en Canada
Zebra labelprinter (draadloos) ZD420 en ZD421 Verenigde Staten en Canada
Zebra labelprinter (USB) ZD220 Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Zebra 2" ZSB-labelprinter ZSB-DP12 Verenigde Staten
Zebra labelprinter (USB + Bluetooth) ZD4A042-D0EM00EZ Ierland
Zebra 4" ZSB-labelprinter ZSB-DP14N Verenigde Staten
QL-labelprinter van Brother - Wifi QL-1110NWB Australië, Verenigde Staten
Bixolon labelprinter (USB) XD5-40dK/BEG Ierland, Verenigd Koninkrijk

Bonprinters

Shopify ondersteunt de volgende bonprinters:

Beschikbaarheid bonprintermodellen per land
Bonprinter Modelnummer Beschikbaarheid
Star Micronics Bluetooth bonprinter Star TSP143IIIBT België, Canada, Denemarken, Duitsland, Ierland, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Star Micronics Wifi bonprinter Star TSP143IIIW Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Star Micronics Wired-bonprinter Star TSP100IIILAN (39463110) Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Epson Bluetooth-printer TM-m30II Australië, België, Denemarken, Duitsland, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje
Epson FP-81II RT Bundle FP-81II RT Italië

Apparaatstandaards

Shopify ondersteunt de volgende apparaat-standaarden:

De ondersteunde iPad staat voor beschikbaarheid per land.
iPad-standaard Modelnummer Beschikbaarheid
Shopify Retail-standaard voor 9,7 inch iPads S1803 Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Shopify Retail-standaard voor 10,2 inches iPads/10,5 inches Airs S1803 Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
@Rest-standaard HDAR118 of H234 Canada
Standaard voor 9,7 inch WindFall iPad Geen België, Denemarken, Italië, Nederland, Spanje
Standaard voor 10,2 inch WindFall iPad Geen Italië
Universele tabletstandaard Geen Canada, Verenigde Staten
Tabletstandaard Eddy Geen Ierland, Verenigd Koninkrijk
Universele tabletstandaard van Studio Proper SPEKUPOSPVS3 Australië, Nieuw-Zeeland
Bosstab Touch Nexus Universal-tabletstandaard Geen Australië
Bouncepad Click-tabletstandaard Geen Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten