Ondersteunde POS-hardware

Als je winkel in een land met een Shopify Hardware Store is gevestigd, kun je bij deze Shopify Hardware Store ondersteunde hardware kopen.

Als je je niet in een land met een Shopify Hardware Store bevindt, raadpleeg dan de volgende tabellen voor ondersteunde modelnummers en koop hardware bij een geverifieerde externe verkoper naar keuze.

mPop: alles-in-een

Shopify ondersteunt de volgende mPop-modellen:

Referentielijst van ondersteunde Shopify POS-hardware
Hardware-component Kleuroptie Modelnummer Beschikbaarheid
Star® mPOP™ Basic Zwart
wit
39650910
39650810
Verenigde Staten en Canada
Star® mPOP™ Basic Zwart
wit
39650291
39650090
Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Denemarken, België, Spanje
Star® mPOP™ met scanner Zwart
wit
39655110
39655010
Verenigde Staten en Canada

Kaartlezers

Shopify ondersteunt de volgende kaartlezers:

Ondersteunde kaartlezers voor Shopify POS
Kaartlezer Modelnummer Beschikbaarheid Betalingsverwerker
Chipkaartlezer S1801 Verenigde Staten en Canada Shopify Payments
Chip- en swipe-lezer n.v.t. Verenigde Staten Shopify Payments
WisePad 3-terminal n.v.t. Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Denemarken, België, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland Shopify Payments
Chipper 2X BT n.v.t. Verenigde Staten Shopify Payments
Swipe-kaartlezer (audio-ingang) n.v.t. Canada Shopify Payments of een door POS ondersteunde betalingsprovider
Externe kaartterminal n.v.t. Overal De betaling wordt verwerkt door je terminalprovider buiten Shopify.

Kassalades

Shopify ondersteunt de volgende kassaladen:

Ondersteunde kassaladen
Kassalade Kleuropties Modelnummer Beschikbaarheid
Arlo 13"-kassalade Zwart of wit EKDS320 Verenigde Staten en Canada
Star Micronics 14"-kassalade Zwart of wit CD4-1416 Verenigde Staten en Canada
VPOS 14"-kassalade Zwart EC350 Australië
Star Micronics' 16"-kassalade Zwart of wit CD3-1616 Verenigde Staten en Canada
Star Micronics' 16"-kassalade Zwart of wit CB-2002FN Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Denemarken, België en Spanje
VPOS 16"-kassalade Zwart EC410 Australië en Nieuw-Zeeland

Barcodescanners

Shopify ondersteunt de volgende barcodescanners:

Beschikbaarheid barcodescanners per land.
Barcodescanner Kleuropties Modelnummer Beschikbaarheid
Socket Mobile 1D-barcodescanner Zwart, wit SocketScan® S700 Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Denemarken, België, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland
Socket Mobile 2D-barcodescanner Zwart, wit Socket Toch® S740SocketScan® S740 Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Denemarken, België, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland

Barcodeprinters

Shopify ondersteunt de volgende barcodeprinters:

Beschikbaarheid barcodeprintermodellen per land.
Barcodeprinter Modelnummer Beschikbaarheid
DYMO LabelWriter® Wireless Labelprinter 2002150 Verenigde Staten en Canada
DYMO LabelWriter® 450 Labelprinter 1752264 Externe retailers
DYMO LabelWriter® 450 Labelprinter Geen Verenigde Staten en Canada
Zebra labelprinter (draadloos) ZD421 Verenigde Staten en Canada
Zebra labelprinter (USB) ZD220 Canada en Nieuw-Zeeland
Zebra labelprinter (USB + Bluetooth) ZD4A042-D0EM00EZ Ierland en het Verenigd Koninkrijk
Zebra 2" ZSB-labelprinter ZSB-DP12 Verenigde Staten
Zebra 4" ZSB-labelprinter ZSB-DP14N Verenigde Staten
QL-labelprinter van Brother - Wifi QL-1110NWB Australië
Bixolon labelprinter (USB) XD5-40dK/BEG Ierland en het Verenigd Koninkrijk

Bonprinters

Shopify ondersteunt de volgende bonprinters:

Beschikbaarheid bonprintermodellen per land
Bonprinter Modelnummer Beschikbaarheid
Star Micronics Bluetooth bonprinter Star TSP143IIIBT Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Duitsland, Nederland, België en Spanje
Star Micronics Wifi bonprinter Star TSP143IIIW De Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland
Star Micronics Wired-bonprinter Star TSP100IIILAN (39463110) Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijken Ierland
Epson Bluetooth-printer TM-m30II Duitsland, Nederland, Denemarken, België, Spanje, Australië en Nieuw-Zeeland

Apparaatstandaards

Shopify ondersteunt de volgende apparaat-standaarden:

De ondersteunde iPad staat voor beschikbaarheid per land.
iPad-standaard Modelnummer Beschikbaarheid
Shopify Retail-standaard voor 9,7 inch iPads S1803 Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, en Nederland
Shopify Retail-standaard voor 10,2 inches iPads/10,5 inches Airs S1803 Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland
@Rest-standaard HDAR118 of H234 Canada
WindFall iPad Mini-standaard H434 Verenigd Koninkrijk
Standaard voor 9,7 inch WindFall iPad Geen Nederland, Denemarken, België en Spanje
Standaard voor 10,2 inch WindFall iPad H600 Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Nederland, Denemarken, België en Spanje
Standaard voor 12,9 inch WindFall iPad Pro (3e generatie) H549 Verenigd Koninkrijk en Ierland
Standaard voor 12,9 inch Vault iPad Pro (3e/4e generatie) Geen Verenigde Staten en Canada
Universele tabletstandaard Geen Verenigde Staten en Canada
Shopify-standaard voor 9,7 inch iPad Geen Verenigde Staten
Tabletstandaard Eddy Geen Verenigd Koninkrijk
Universele tabletstandaard van Studio Proper SPEKUPOSPVS3 Australië en Nieuw-Zeeland
Universele tabletstandaard van Touch Nexus Geen Australië