Persoonlijk verkopen met Shopify POS

De Shopify POS-app is een verkooppuntsysteem dat beschikbaar is op mobiele iOS- en Android-apparaten waarmee je persoonlijk producten kunt verkopen.

Je kunt de basisfuncties van de Shopify POS-app gebruiken om bijna overal te verkopen, inclusief fysieke winkels, op markten en in pop-upwinkels. Gebruik Shopify POS om voor elke klant een winkelwagen aan te maken. Je kunt ook de winkelwagen aanpassen door bijvoorbeeld producten toe te voegen of te verwijderen, of een korting toe te passen. Wanneer de winkelwagen klaar is, kun je de betaling accepteren met veel verschillende betaalmethoden.

Shopify POS wordt gesynchroniseerd met het Shopify-beheercentrum, zodat je de bestellingen en voorraad van je winkellocaties, webshop en andere actieve verkoopkanalen kunt bijhouden. Je kunt de bestellingen van je winkel vanuit de Shopify POS-app bekijken en beheren.

Verbind de Shopify POS-app met extra retailhardware, zoals een barcodescanner of een kassalade, om een volledige winkelervaring te creëren. Hier vind je meer informatie over de opties voor gebruik van hardware met Shopify POS.