Personeelsbeheer Point of Sale

Wanneer je medewerkers hebt die je helpen om persoonlijk te verkopen, moet je die medewerkers machtigingen geven, zodat ze Shopify POS kunnen gebruiken om je winkel te runnen.

Alle Shopify POS-medewerkers moeten toegang krijgen tot Shopify POS door in het gebied Instellingen > Abonnement en machtigingen van het Shopify-beheercentrum de machtiging POS-toegang geven aan deze medewerkers te selecteren.

Om je aan te melden bij POS met een Shopify-id of inloggegevens, hebben personeelsaccounts 13 machtigingen nodig. Als een personeelsaccount niet alle 13 machtigingen heeft, kan hij of zij alleen een pincode gebruiken om in te loggen nadat een personeelsaccount met alle 13 vereiste machtigingen als eerste is aangemeld.

Je kunt aan verschillende personeelsaccounts verschillende machtigingsniveaus toekennen tot de POS-en retailactiviteiten van je winkel met behulp van POS-rollen, wat een reeks machtigingen is. Je kunt verschillende POS-rollen maken die, wanneer ze worden toegewezen aan je Point of Sale-medewerkers, bepalen hoeveel toestemming ieder personeelsaccount heeft voor de verschillende activiteiten die nodig zijn om je winkel te runnen.