Personeelsbeheer Point of Sale

Wanneer je medewerkers hebt die je helpen om persoonlijk te verkopen, moet je die medewerkers machtigingen geven, zodat ze Shopify POS kunnen gebruiken om je winkel te runnen.

Alle Shopify POS-medewerkers moeten toegang krijgen tot Shopify POS door op de pagina Abonnement en machtigingen of Gebruikers en machtigingen van het het gedeelte Instellingen van Shopify-beheercentrum de machtiging POS-toegang geven aan deze medewerkers te selecteren.

Om in te loggen bij Shopify POS met een Shopify-ID of inloggegevens, hebben medewerkers de aanmeldingsvereisten van Shopify POS nodig. Als medewerkers niet over alle vereiste machtigingen beschikken, kunnen ze alleen een pincode gebruiken om in te loggen nadat medewerkers met de vereiste machtigingen zich eerst hebben aangemeld.

Je kunt aan verschillende medewerkers verschillende machtigingsniveaus toekennen tot de POS-en retailactiviteiten van je winkel met behulp van POS-rollen, wat een reeks machtigingen is. Je kunt verschillende POS-rollen maken die, wanneer ze worden toegewezen aan je Point of Sale-medewerkers, bepalen hoeveel toestemming ieder medewerkers heeft voor de verschillende activiteiten die nodig zijn om je winkel te runnen.