Personeelsbeheer Point of Sale

Wanneer je medewerkers hebt die je helpen om persoonlijk te verkopen, moet je die medewerkers machtigingen geven, zodat ze Shopify POS kunnen gebruiken om je winkel te runnen.

Alle Shopify POS-medewerkers hebben toegang tot Shopify POS nodig. Selecteer de machtiging voor Toegang tot Point of Sale op de pagina Gebruikers en machtigingen in de sectie Instellingen van het Shopify-beheercentrum.

Medewerkers hebben Shopify POS-inlogvereisten nodig om de Shopify POS-app op een nieuw of bijgewerkt apparaat in te stellen met een Shopify-account. Als medewerkers niet alle vereiste machtigingen hebben, kunnen ze alleen met een pincode toegang krijgen tot de Shopify POS-app nadat medewerkers met de vereiste machtigingen zich eerst hebben aangemeld.

Je kunt aan verschillende medewerkers verschillende machtigingsniveaus toekennen tot de POS-en retailactiviteiten van je winkel met behulp van POS-rollen, wat een reeks machtigingen is. Je kunt verschillende POS-rollen maken die, wanneer ze worden toegewezen aan je Point of Sale-medewerkers, bepalen hoeveel toestemming ieder medewerkers heeft voor de verschillende activiteiten die nodig zijn om je winkel te runnen.