Kortingsbeheer

In Shopify POS kun je kortingen toepassen wanneer je artikelen aan de winkelwagen hebt toegevoegd. Je kunt een korting toepassen voor de hele winkelwagen of afzonderlijke regelitems.

Als je locaties hebt met een POS Pro-abonnement en een iOS-apparaat gebruikt, kun je eventuele automatische kortingen die je aanmaakt op die locaties toepassen. Automatische kortingen zijn niet beschikbaar op Android-apparaten.