Alennusten hallinta

Voit soveltaa alennuksia Shopify POS -myyntipisteessä, kun olet lisännyt tuotteita ostoskoriin. Voit soveltaa alennusta koko ostoskoriin tai yksittäisiin rivikohtiin.

Jos sinulla on sijainteja, joissa on POS Pro -tilaus ja käytät iOS-laitetta, voit käyttää kaikissa sijainneissa luomiasi automaattisia alennuksia. Automaattiset alennukset eivät ole käytettävissä Android-laitteissa.

BXGY-alennuskoodit eivät ole käytettävissä Shopify-myyntipisteessä.