Hardware voor uw Shopify-winkel

Shopify POS, hardware

Shopify maakt verbinding met winkelhardware die je helpt je bedrijf op te bouwen, zowel persoonlijk als online. Je kan door Shopify ondersteunde hardware kopen in de Shopify Hardware Store. Als je je in de Verenigde Staten bevindt, kan je de Shopify POS-hardware huren in de Shopify Hardware Rental-winkel.

Als je je eigen hardware gebruikt, zorg er dan voor dat deze door Shopify wordt ondersteund.

In deze sectie

* Hardware-overzicht * Hardwarekits voor Shopify POS * Kaartlezers * mPOP alles-in-één * Kassalade voor Shopify POS * Streepjescodescanners * Streepjescodeprinters * App voor klantweergave * Fysieke cadeaubonnen * Bonprinters * iPad-standaarden voor Shopify POS * Uw wifi-netwerk configureren * In-app-hardwareconfiguratie voor Shopify POS