POS-accessoires

Verbindingshub

De Shopify-verbindingshub maakt verbinding met het basisstation van de POS Tabletstandaard en hierdoor kunnen andere apparaten met een kabel worden aangesloten op de tablet in de standaard. De ConnectionStoken kan alleen worden gebruikt met de Shopify Tablet Mount (USB-C).

De verbindingshub wordt in ondersteunde landen verkocht als een optionele betaalde add-on voor bestaande hardware en bundels.

POS Go-standaard

POS Go-standaard

De POS Go-standaard kan worden gecombineerd met de POS Go en wordt dan een naar de klant gericht scherm en een betaalterminal, die ook wel de POS-terminal wordt genoemd.Meer informatie over de POS Go-standaard.

Behuizing van POS Tablet-standaard (Lightning)

POS Go-standaard

De behuizing van de POS Tabletstandaard (Lightning) is los verkrijgbaar en wordt gecombineerd met de Shopify POS Tabletstandaard. Met deze behuizing kun je je winkelstandaard veranderen in een Lightning-verbinding. De behuizing van de POS Tabletstandaard (Lightning) is in twee maten verkrijgbaar.

De behuizing van de POS Tabletstandaard (Lightning) voor iPads van 9,7 inch is compatibel met de volgende 9,7 inch iPads:

• iPad (5e en 6e generatie)
  • iPad Pro (9.7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

De Shopify Tablet-standaard (Lightning) voor iPad 10.2"/Air 10.5" is compatibel met de volgende iPads:

• iPad (7e en 8e generatie)
  • iPad Air (3e generatie)

Shopify Tablet-steun (USB-C)

Shopify'Tablet-steun (USB-C)

De Shopify Tablet-steun (USB-C) is los verkrijgbaar en wordt gecombineerd met de Shopify POS Tabletstandaard. Met de steun kun je tablets via een USB-C-verbinding met de Shopify POS Tabletstandaard verbinden.

De Shopify Tablet-steun (USB-C) is compatibel met de volgende tablets:

• iOS-tablets

• 12,9 inch iPad Pro (3e, 4e, 5e, 6e generatie);
    • 11 inch iPad Pro (1e, 2e, 3e generatie);
    • iPad (10e generatie)
  • Android-tablets

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)