Kassasystemstillbehör

Anslutnings-hub

-

Shopifys anslutningsnav ansluts till basen för kassasystemets surfplattestativ och gör det möjligt att ansluta andra enheter med en kabel till surfplattan i stativet. Anslutningsnavet kan endast användas med Shopify surfplattefäste (USB-C).

Anslutningsnavet säljs som ett valfritt betalt tillbehör till befintlig maskinvara och paket i länder som stöds.

Docka för POS Go

Docka för POS Go

POS Go-dockningsstation kan kombineras med POS Go för att bli en kundgränssnittsterminal och betalningsterminal känd som POS Terminal. Läs mer om POS Go-dockningsstation.

Låda för POS Tablet-stativ (Lightning)

Docka för POS Go

Kassasystemets surfplattestativenhet (Lightning) finns som en egen enhet och kombineras med Shopify kassasystems surfplattestativ. Enheten låter dig ändra ditt detaljhandelsstativ till Lightning-anslutning. Kassasystemets surfplattestativenhet (Lightning) finns i två storlekar.

"Kassasystemets surfplattestativenhet (Lightning) för iPad 9.7" är kompatibel med följande iPad på 9,7 tum:

• iPad (5:e och 6:e generationen)
  • iPad Pro (9.7")
  • iPad Air
  • iPad Air 2

Shopify POS Tablet-stativet (Lightning) för iPad 10.2"/Air 10.5" är kompatibelt med följande iPads:

• iPad (7:e och 8:e generationen)
  • iPad Air (3:e generationen)

Shopify Tablet-stativ (USB-C)

Shopify surfplattefäste (USB-C)

Shopify surfplattefäste (USB-C) finns som en egen enhet och kombineras med Shopify kassasystems surfplattestativ. Monteringen gör det möjligt för dig att ansluta surfplattor med en USB-C-anslutning med Shopify kassasystems surfplattestativ.

Shopify surfplattefäste (USB-C) är kompatibelt med följande surfplattor::

• iOS-surfplattor

• iPad Pro 12,9" (3:e, 4:e, 5:e, 6:e generationen)
    • iPad Pro 11" (1:a, 2:a, 3:e generationen)
    • iPad (10:e generationen)
  • Android-surfplattor

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)