Enhetsstativ för Shopify kassasystem

Du kan använda en rad dedikerade enhetsstativ för enklare visning och interaktion, oavsett om du står vid en disk eller går omkring i din butik.

När du köper ett maskinvarukit från Shopify kan du ange vilken typ av stativ du behöver när du beställer.

Stödda iPad-stativ tillgänglighet efter land.
iPad-stativ Modellnummer Tillgänglighet
Surfplattestativet för kassasystem (USB-C) stöder även Android-enheter S2102A Australien, Kanada, Irland, Storbritannien, USA
Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) för iPad 9.7" S1803B Australien, Nya Zeeland, USA
Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) för iPad 10,2" och iPad Air 10,5" S1803B Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien, USA
WindFall iPad-stativ 9.7" H458 Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Nederländerna, Spanien
WindFall iPad-stativ 10.2" H600 Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Italien, Nederländerna, Spanien
Bouncepad Eddy surfplattestativ Ingen Kanada, Irland, Singapore, Storbritannien, USA
Bosstab Touch Nexus universellt surfplattestativ Ingen Australien
Studio Proper universellt surfplattestativ SPEKUPOSPVS3 Singapore
Bouncepad Click-surfplattestativ Ingen Kanada, Irland, Storbritannien, USA

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning)

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) är endast tillgängligt för handlare i länder som stöds.

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning)

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) är utformat för kassa på en disk.

Stativet har två delar, ett fodral för iPad och en bas.

Montera stativet genom att föra in din iPad i fodralet och sedan fästa fodralet i basen. Om du vill fästa stativet permanent i en bänkskiva kan du köpa ett monteringskit från Shopifys maskinvaruaffär i USA, Kanada, Storbritannien eller Irland. Monteringskitet medföljer automatiskt när du köper Lightning Countertop Kit (Starter).

iPad:en laddas när den är på basen. Du kan även ladda andra enheter, till exempel dockningsstationen för läsaren för kontaktlösa betalkort och smartkort genom att använda USB-A-portarna på basen. Portarna passar bäst för att ladda enheter med mindre batterier, till exempel kortläsare och telefoner.

När en kund betalar kan du vrida iPad mot dem så att de kan godkänna betalningen eller ange sin e-postadress.

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) för iPad 9,7" är kompatibelt med följande iPads på 9,7 tum:

• iPad: 5:e och 6:e generationen
  • iPad Pro 9.7"
  • iPad Air 2

Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning) för iPad 10,2"/iPad Air 10,5" är kompatibelt med följande iPads:

• iPad 10,2": 7:e, 8:e, 9:e generationen
  • iPad Air 10,5": 3:e generationen

Ställ in Shopify kassasystems surfplattestativ (Lightning)

Du kan ställa surfplattestativet för Shopify kassasystem (Lightning) på bänkskivan med möjlighet att montera det på plats.

Steg

1. Ta bort ändstycket från fodralet.
  2. Sätt in iPad i fodralet.
  3. Byt ut ändstycket på fodralet.
  4. Valfritt: Montera stativet på en bänkskiva med hjälp av två M5-bultar. Du måste borra hål i bänkskivan och sätta i bultarna underifrån i stativet.
  5. Anslut nätadaptern.
  6. Lägg till höljet över laddningskontakterna på basen för att montera det. Justera magneterna på höljet och basen tills de ansluts.
  7. Flytta skjutreglaget till låspositionen på basens baksida för att förhindra att höljet tas bort från basen.

POS Tablet-stativ (USB-C)

Kassasystems surfplattestativ (USB-C)

Klämdesignen på Shopify-surfplattefästet (USB-C) expanderas för att passa USB-C-surfplattor i olika storlekar, från 10,9" till 12,9". Ett valfritt anslutningsnav kan användas tillsammans med stativet.

Shopify kassasystems surfplattestativ (USB-C) är kompatibel med följande enheter:

• iOS-surfplattor

• iPad Pro 12,9": 3:e, 4:e, 5:e, 6:e generationen
    • iPad Pro 11": 1:a, 2:a, 3:e generationen
    • iPad Air: 5:e generationen
  • Android-surfplattor

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)

Felsökning av POS Tablet-stativ

Om ditt Shopify POS Tablet-stativ (Lightning) eller POS Tablet-stativ (USB-C) inte laddar din anslutna enhet är det möjligt att få ett ersättningsstativ enligt produktens garanti. Detta gäller även surfplattestativ som ingick i inköpet av ett POS Terminal Countertop Kit.

Innan du kontaktar Shopify-supporten kan du utföra kontroller och bekräfta följande uppgifter:

• Verifiera att du har en giltig produktgaranti baserad på följande nivåer för POS-prenumerationer:

• Ett års produktgaranti med POS Lite-prenumerationer
    • Två års produktgaranti med POS Pro-prenumerationer
  • Vilken är den anslutna enheten som påverkas?

• Kan den påverkade enheten laddas på något annat sätt?

• Kontrollera att surfplattestativets bas, låda eller tillbehör som är fästa på lådan inte ger laddning när de är anslutna till ett fungerande eluttag.

• Kontrollera om du kan ladda en enhet med en av USB-A-portarna på surfplattestativets bas.

Om ditt Shopify POS Tablet-stativ (Lightning) eller POS Tablet-stativ (USB-C) har några fysiska skador ska du kontakta Shopify-supporten.

Studio Proper universellt surfplattestativ

Det universella surfplattestativet från Studio Proper är ett stöd för din enhet som växlar snabbt mellan handlar- och kundvy. Setet innehåller en surfplatteadapter och ett Connect POS Pivot-stativ.

Studio Proper universellt surfplattestativ

Det låga bänkstativet är utformat för att smälta in i inredningen i alla miljöer. Enheten kan monteras ner eller fästas säkert på nästan vilken bänkskiva som helst. Du kan montera enheten på stativet med en enkelt vridning och ett klick.

Det universella surfplattestativet från Studio Proper är kompatibelt med alla iPads och surfplattor som har en plan bakre yta på 2,4 tum x 3,5 tum eller större.

Produktspecifikationer

Surfplattestativet Studio Proper Universal har följande specifikationer:

• Tillverkare: Studio Proper
  • Höjd: 2,76"
  • Bredd: 2,76"
  • Djup: 2,71"
  • Vikt: 1,1 lbs

Bosstab Touch Nexus universellt surfplattestativ

Touch Nexus universella surfplattestativ är ett fäste för din enhet som gör det möjligt för dig att snabbt växla mellan handlar- och kundvy. Setet innehåller ett monterat Nexus-stativ, självhäftande bordsmontering och skruvfästen.

Bosstab Touch Nexus universellt surfplattestativ

Touch Nexus Universal Tablet-stativ är kompatibel med alla surfplattor som har en plan bakre yta.

Ställ in det universella Touch Nexus-surfplattestativet

Touch Nexus Universal Tablet-stativ kan konfigureras på olika sätt för att tillgodose butikens behov.

Gå till startguiden för Touch Nexus för att få uppdaterade instruktioner om installation av stativet.

Bouncepad Click-surfplattestativ

Bouncepad Clicks surfplattestativ är ett fäste för din enhet som gör det möjligt för dig att snabbt växla mellan handlar- och kundvy. Stativet fästs säkert på bänkskivan med en bas med mikrosugproppar och är kompatibelt med alla surfplattor.

Bouncepad Click surfplattestativ

Ställ in surfplattestativet Bouncepad Click

Gå till snabbstartsguiden för Bouncepad Click för att få uppdaterade instruktioner om installation av stativet.