Enhetsstativ för Shopify kassasystem

Shopify stöder en rad dedikerade enhetsstativ för att underlätta visning och interaktion, oavsett om du står vid en disk eller går omkring i din butik.

När du köper ett detaljhandelsanpassat paket från Shopify kan du ange vilken typ av stativ du behöver när en order görs.

Stödda iPad-stativ tillgänglighet efter land.
iPad-stativ Modellnummer Tillgänglighet
Shopify Retail-stativ för iPad 9,7" S1803 Kanada, Irland, Storbritannien, USA
Shopify Retail-stativ för iPad 10,2" / Air 10,5" S1803 Kanada, Irland, Storbritannien, USA
@Rest stativ NISAR118 eller H234 Kanada
WindFall iPad-stativ 9.7" Ingen Belgien, Danmark, Italien, Nederländerna, Spanien
WindFall iPad-stativ 10.2" Ingen Italien
Universellt surfplattestativ Ingen Kanada, USA
Eddy Tablet-stativ Ingen Irland, Storbritannien
Studio Proper universellt surfplattestativ SPEKUPOSPVS3 Australien, Nya Zeeland
Bosstab Touch Nexus Universellt surfplattestativ Ingen Australien
Bouncepad Click-surfplattestativ Ingen Kanada, Irland, Storbritannien, USA

Shopify Retail-stativ för iPads

Shopify Retail Stand är endast tillgängligt för handlare i USA och Kanada.

Shopify Retail Stand

Shopify Retail Stand är designad för betalningar i kassan.

Stativet har två delar: ett fodral för iPad och en bas.

För att montera stativet sätter du in iPad:en i höljet och fäster sedan höljet till basen. Du köpa ett monteringskit från Shopifys maskinvarubutik i USA eller Kanada för att fästa stativet permanent på bänkskivan. Monteringskitet medföljer när du köper Shopifys kit för detaljhandeln.

IPad-avgifter när den är på basen. Du kan även ladda andra enheter, till exempel dockningsstationen för Tap & Chip-läsaren genom att använda portar för USB-A på basen. Portarna passar bäst för att ladda upp enheter med mindre batterier, till exempel kortläsare och telefoner.

När en kund betalar kan du vrida iPad mot dem så att de kan godkänna betalningen eller ange sin e-postadress.

"Shopify Retail-stativ för iPad 9.7" är kompatibel med följande iPads på 9,7 tum:

• iPad (5:e och 6:e generationen)

• iPad Pro (9.7")

• iPad Air

• iPad Air 2

The Shopify Retail-stativ för iPad 10.2"/Air 10.5" är kompatibel med följande iPads:

• iPad (7:e och 8:e generationen)

• iPad Air (3:e generationen)

Ställ in Shopify Retail Stand

1. Ta bort ändstycket från fodralet.

2. Sätt in iPad i fodralet.

3. Byt ut ändstycket.

4. Valfritt: Montera stativet på en bänkskiva genom att använda två M5-bultar. Du måste borra hålen i bänkskivan och sätta in bultarna underifrån i stativet.

5. Anslut nätadaptern.

6. Lägg till höljet över laddningskontakterna på basen för att montera det. Justera magneterna på höljet och basen tills de ansluts.

7. Flytta skjutreglaget till låspositionen på basens baksida för att förhindra att höljet tas bort från basen.

@Rest iPad Stand från Heckler Design

Modellnummer: HDAR118 eller H234 - Endast tillgänglig i Kanada.

Stativet @Rest passar alla iPad-enheter och gör det möjligt för dig att använda en visningsvinkel på 30 eller 60 grader. Den är tillverkad av tjockt stål och är utformad för att sitta på plats där du använder den mest.

Installera @Rest iPad Stand

Följ dessa steg för att installera Rest iPad Stand.

Steg:

1. Fäst de fyra självhäftande fötterna på stativets botten för att skydda bänkskivan.

2. Vrid stativet åt höger upp och bestäm vilken sida du ska vila din iPad på. Den ena ger dig en visningsvinkel på 30 grader och den andra 60 grader.

3. Sätt i de två vilopinnarna i hålen på den sida du har valt.

4. Valfritt: Du kan fästa den stora självhäftande dynan på stativet innan du sätter iPad på plats, men det är inte nödvändigt.

Se installationsvideon på tillverkarens webbplats för mer information.

Universellt surfplattestativ

Det universella surfplattestativet är en montering för din enhet som gör det möjligt för dig att enkelt växla mellan handlar- och kundvy. Setet innehåller en surfplatteadapter och ett Connect POS Pivot-stativ.

Universellt surfplattestativ

Det låga bänkstativet är utformat för att smälta in i inredningen i alla miljöer. Enheten kan monteras ner eller fästas säkert på nästan vilken bänkskiva som helst. Du kan montera enheten på stativet med en enkelt vridning och ett klick.

Det universella surfplattestativet är kompatibelt med alla iPads och surfplattor som har en plan bakre yta på 2,4" x 3,5" eller större.

Produktspecifikationer

• Tillverkare: Studio Proper
  • Höjd: 2,76"
  • Bredd: 2,76"
  • Djup: 2,71"
  • Vikt: 1,1 lbs

Touch Nexus universal tablet-stativ

Touch Nexus universellt surfplattestativ är ett fäste för din enhet som gör det möjligt för dig att enkelt växla mellan handlar- och kundvy. Setet innehåller ett monterat Nexus-stativ, självhäftande bordsmontering och skruvfästen.

Universellt surfplattestativ

Touch Nexus Universal Tablet-stativ är kompatibel med alla surfplattor som har en plan bakre yta.

Ställ in stativet Touch Nexus Universal Tablet

Touch Nexus Universal Tablet-stativ kan konfigureras på olika sätt för att tillgodose butikens behov.

Gå till snabbstartsguiden för Touch Nexus för att få uppdaterade instruktioner om installation av stativet.

Bouncepad Click-surfplattestativ

Bouncepad Click-surfplattestativet för din enhet låter dig enkelt växla mellan handlar- och kundvy. Stativet fästs säkert på bänkskivan med en mikrosugbas och är kompatibel med alla surfplattor.

Bouncepad Click-surfplattestativ

Ställ in surfplattestativet Bouncepad Click

Gå till snabbstartsguiden för Bouncepad Click för att få uppdaterade instruktioner om installation av stativet.