Appen Customer View

I appen Customer View kan du använda en Android-enhet som en kunddisplay för Shopify POS. Under kassaprocessen visas följande information om kundens kundvagn:

• namn, kvantitet och pris på radobjekt
  • kundnamn och e-postadress (tillval)
  • rabatter
  • skatter
  • beställning totalbelopp och delbelopp
  • beställningskvitton

Den Android-enhet som kör appen Customer View är kopplad till din Shopify POS-enhet via ditt Wi-Fi-nätverk. Kontrollera att båda enheterna är anslutna till samma wifi-nätverk och wifi-frekvensband (2,4 GHz eller 5 GHz).

Enhetskrav

Din Android-enhet måste uppfylla följande krav:

• Android version 7.0 eller senare
  • 7 till 8 tums surfplatta
  • Ha tillgång till Google Play-butik.

Para Shopify POS och Customer View

När Customer View har kopplats ihop med din Shopify kassasystemsenhet kommer den förbli parkopplad.

Steg:

1. Tryck på > Inställningar i Shopify POS.

2. Tryck på Ställ in hårdvara > Customer View.

3. Följ appens instruktioner på skärmen för att ladda ner Customer View till din Android-enhet och para den med Shopify kassasystem.

4. Verifiera att båda apparna körs i förgrunden för att upprätthålla anslutningen och/eller låta apparna återansluta

Anpassa Customer View-appen

Du kan anpassa Customer View-appen från Shopify POS.

• Välj det meddelande som visas i din Customer View när ingen transaktion pågår.

• Aktivera eller inaktivera insamling av e-postadresser.

Steg:

1. Tryck på > Inställningar i Shopify POS.
  2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara under Maskinvara.
  3. Tryck på Customer View.
  4. Redigera standarddisplayen:
    • Tryck på Redigera välkomstmeddelande för att ange ett anpassat meddelande.
    • För att aktivera eller inaktivera hämtning av e-post, växla till kryssrutan för e-post.

Koppla ur Customer View från Shopify POS

Du kan när som helst koppla bort Customer View från Shopify POS.

1. Tryck på > Inställningar i Shopify POS.

2. Tryck på Hantera ansluten maskinvara under Maskinvara.

3. Tryck på Customer View.

4. Tryck på Glöm kundvy.

Att använda Customer View-appen

När Customer View-appen är parkopplad till Shopify POS, visar den kassainformation för varje order som hanteras med den parkopplade Shopify POS-enheten.

Felsökning

Om du har problem med anslutningen mellan Shopify POS och Customer View-appen, prova med att följa dessa steg.

Steg:

1. Stäng Shopify POS och Customer View-appen.

2. Öppna Shopify POS och tryck på > Inställningar.

3. Tryck på Konfigurera maskinvara.

4. På sidan Konfigurera maskinvara trycker du på Kundvy.

5. Om Customer View-appen fortfarande visas som ansluten trycker du på knappen - bredvid Customer View för att koppla bort den.

6. Om Customer View-appen kopplas från Wifi-nätverket, stäng då av viloläget.

7. Öppna Customer View-appen och para den med Shopify POS.

8. Om appen Customer View fortfarande inte ansluter, kontakta Shopify-support.