Customer View-app

Met de Customer View-app kun je een Android-apparaat gebruiken als klantgerichte weergave voor Shopify POS. Tijdens de checkout geeft de klantweergave de volgende gegevens over de winkelwagen van de klant weer:

• naam, aantal en prijs van orderregels
  • klantnaam en e-mailadres (optioneel)
  • kortingen
  • belastingen
  • totaal en subtotaal van bestelling
  • bestelbon

Het Android-apparaat waarop de app Customer View wordt uitgevoerd, is via je wifi-netwerk aan Shopify POS gekoppeld. Zorg ervoor dat beide apparaten zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk en wifi-band (2,4 GHz of 5 GHz).

Apparaatvereisten

Je Android-apparaat moet aan de volgende vereisten voldoen:

• Android-versie 7.0 of hoger
  • 7 tot 8 inch (18 tot 20 cm) tablet
  • Toegang hebben tot de Google Play Store.

Shopify POS en Customer View-app koppelen

Nadat Customer View is gekoppeld aan je Shopify POS-apparaat, blijft het gekoppeld.

Stappen

1. Tik in Shopify POS op > Instellingen.

2. Tik op Hardware instellen > Customer View.

3. Download Customer View op je Android-apparaat volgens de app-instructies op het scherm en koppel het met Shopify POS.

4. Als je de verbinding wilt behouden en/of de apps automatisch opnieuw wilt koppelen, controleer je of beide apps in de voorgrond worden uitgevoerd.

De Customer View-app aanpassen

Je kunt de Customer View-app aanpassen vanuit Shopify POS.

• Kies het bericht dat wordt weergegeven in de klantweergave wanneer er geen transactie wordt uitgevoerd.

• Schakel e-mail vastleggen in of uit.

Stappen

1. Tik in Shopify POS op > Instellingen.
  2. Tik onder Hardware op Verbonden hardware beheren.
  3. Tik op Customer View.
  4. Bewerk de standaardweergave:
    • Tik op Welkomstbericht bewerkenom een aangepast bericht in te voeren.
    • Schakel het selectievakje voor het vastleggen van e-mails in of uit.

Customer View ontkoppelen van Shopify POS

Je kunt op elk gewenst moment Customer View van Shopify POS ontkoppelen.

1. Tik in Shopify POS op > Instellingen.

2. Tik onder Hardware op Verbonden hardware beheren.

3. Tik op Customer View.

4. Tik op Customer View vergeten.

De Customer View-app gebruiken

Wanneer de app Customer View wordt gekoppeld aan Shopify POS, wordt de betaalinformatie weergegeven voor elke bestelling die wordt verwerkt met het gekoppelde Shopify POS-apparaat.

Problemen oplossen

Als je connectiviteitsproblemen ondervindt tussen Shopify POS en de app Customer View, volg dan deze stappen.

Stappen

1. Sluit Shopify POS en de Customer View-app.

2. Open Shopify POS en tik op > Instellingen.

3. Tik Hardware instellen.

4. Tik op de pagina Hardware instellen op Customer View.

5. Als de app Customer View nog steeds wordt weergegeven als verbonden, tik dan op - knop naast Customer View om de verbinding te verbreken.

6. Als de verbinding van de app Customer View met het wifi-netwerk wordt verbroken, zet de energiebesparingsmodus uit.

7. Open de Customer View-app en koppel deze met Shopify POS.

8. Neem contact op met Shopify-ondersteuning als de app Customer View nog steeds geen verbinding heeft.